Dušan i Vanja

Sve su glasnije spekulacije da je Dušan Vlahović verio devojku, od prstena zastaje dah

Autor:

11.04.2024 11:13

Foto: Photo by Gabriele Maltinti/Getty Images

Foto: Photo by Gabriele Maltinti/Getty Images

Devojka Dušana Vlahovića na ruci nosi skupoceni prsten, svi se pitaju da li je verenički



Devojka Dušana Vlahovića Vanja Bogdanović izaziva veliku pažnju svetske javnosti, kako zbog nestvarne lepote tako i svojom nenametljivošću.

Lepa crnka već nekoliko meseci ponovo uživa u ljubavi sa mladim fudbalerom, a tek nedavno smo imali prilike prvi put da ih vidimo zajedno u javnosti.

 

 

Oni su pomirenje potvrdili zajedničkom fotografijom sa dočeka Nove godine, ne skidajući osmehe sa lica, a od tada redovno na društvenim mrežama možemo da vidimo koliko uživaju u ljubavi.

Nedavno su posetili grad ljubavi, Pariz, a po svemu sudeći sve je izvesnije da će fudbaler Juventusa uskoro odvesti pred oltar lepu izabranicu.

Devojka Dušana Vlahovića pohvalila se poklonom o kom mašta svaka žena

Tome u prilog govori i najnoviji snimak koji se pojavio na TikToku, a na kome možemo videti prelep i skupocen prsten koji krasi Vanjinu ruku.

 

 

Odmah se nametnulo pitanje da li je to Dušan verio izabranicu u najstrožoj tajnosti tokom nedavnog boravka u gradu ljubavi.

Pročitajte Pred važne provere stižu loše vesti, svi smo uz Dušana Vlahovića

Šta je istina vreme će pokazati, ono što je sigurno je da oni nakon pomirenja još više cene vreme koje provode zajedno i vole se više nego ikad.

Podsetimo, devojka Dušana Vlahovića fudbalera poznaje od detinjstva, a kako su veoma mladi uplovili u ljubavnu vezu, problemi su bili jači od njih.

Komentari. (0)

Loading