Dragana Mirković

Promenio profesiju, oženio se i postao otac: Ovaj muzičar je bivši dečko Dragane Mirković (foto)

Autor:

29.03.2024 20:45

Foto: Petar Đorđević

Foto: Petar Đorđević

Bivši dečko Dragane Mirković je ovaj muzičar,



Posle 24 godine braka Dragana Mirković i Toni Bijelić rešili su da se raziđu. 

Odluka da podnese zahtev za razvod braka nije bila laka, a život muzičke zvezde našao se pod budnim okom javnosti. Međutim, malo ko zna da je ovaj muzičar bivši dečko Dragane Mirković.

Luka Šarac

 

Naime, bivši dečko Dragane Mirković je Zoran Tomašević, bubnjar nekadašnjeg benda „Ruž”. Simpatije među njima rodile su se na prvi pogled, ipak, posle nekoliko meseci zabavljanja došlo je do prekida.

Pročitajte Skupoceni poklon nije očekivala - Ovako je izgledao prvi susret Dragane i Tonija

Zanimljiva je činjenica da se Dragana svojevremeno pojavila u spotu za pesmu koju je Zoranov bend objavio davne 1990. godine.

- Ima li kod vas noćnog kupanja? Kod mene u selu nema, a kod vas — pita Dragana na početku spota, obraćajući se momcima iz benda, koje je predstavila kao svoje „nove drugare“.

Nakon raskida bivši dečko Dragane Mirković vodio je muzičku emisiju na TV Pink, potom je postao direktor marketinga „Siti rekordsa”, a 2011. godine preselio se u Ameriku. 

Facebook printscreen

 

U jednom intervjuu otkrio je da se na Floridu preselio sa suprugom Dušicom koja mu je podarila dvoje predivne dece, ćerku Lanu i sina Marka.

‒ Već dugo sam u menadžmentu jedne od najvećih rentakar kompanija. Osim vežbanja i povremenih svirki sa ovdašnjim prijateljima, muzikom se više ne bavim.

Pročitajte Nakon Draganinog razvoda, Brena zauzela jasan stav - Volela bih da kažem jednu stvar

Bilo je stvarno teško prebaciti se, ali veoma brzo pod kožu počinju da se uvlače materijalne stvari koje su ovde normalne, a u Srbiji teško ostvarljive.

Sa članovima grupe „Ruž“ sam, nažalost, u povremenom kontaktu, a sa mojim kumom Vukom Rosandićem se čujem češće - izjavio je bivši dečko Dragane Mirković za domaće medije. 

Komentari. (0)

Loading