Dragana Mirković

Dragana Mirković grca u suzama: Znam da nigde nisam pogrešila

Autor:

27.03.2024 16:01

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Suze Dragane Mirković rasplakale naciju



Jedna od naših najboljih pevačica Dragana Mirković i njen suprug Toni Bijelić su, posle više od dve decenije braka, odlučili da se razvedu.

Budući da joj je porodica oduvek bila utočište u različitim fazama i životnim bitkama, nije čudo što su tokom davanja intervjua suze Dragane Mirković neumorno tekle niz njeno lice.

Antonio Ahel/ATAImages

 

U emisiji „Rame uz rame sa Draganom” otkrila je nepoznate detalje iz svog života, a pojedina pitanja izazvala su lavinu emocija zbog kojih se suze Dragane Mirković nisu mogle sakriti. 

Pročitajte Bajka Dragane Mirković gotova - Razvodim se

- Svašta pomislim kad sam sama, ali najbitnije mi je da sam u miru sama sa sobom. Nemam nemira i nedovršenih stvari, nema loših stvari prema nekim ljudima. To me čini mirnom i staloženom.

I mogu i da se ljutim na sebe i da volim sebe, da se ponašam kao dete, bitno je samo da je taj mir u meni i da znam da nigde nisam pogrešila. Tad sam mirna.

Ljubav u mom životu igra najveću ulogu. I to sve vrste ljubavi. Nije to samo ljubav prema muškarcu. U mom životu je sve počelo s ljubavlju.

Ljubam prema najrođenijima, ljubav prema svom selu, prema muzici, prijateljima. Ljubav prema fanovima, porodici koju sam osnovala, i onda ona najveća ne samo ljubav nego i večita zaljubljenost prema mojoj deci.

Ljubav je za mene sve, ljubav je život. Ako nema ljubavi, ja mislim da kad prestane ljubav u mom životu, ja neću moći da živim. Mislim da ne umem da živim bez ljubavi.

Milan Maričić/ATAImages

 

Na pitanje šta bi moglo da joj slomi srce, pevačica je dala iskren odgovor, a suze Dragane Mirković zakucale su publiku ispred malih ekrana. 

- Mene može mnogo toga da gane u životu. I nije to samo izdaja ili neka bol. Znam da sretnem nekog starog čoveka na ulici koji jedva hoda i da me to zaboli i natera suze na oči, jer ja tu ne mogu ništa.

Pročitajte Razvod Dragane Mirković mnogi su jedva dočekali, oglasila se Ceca

Više puta kada vidim baku neku kako prodaja cveće, a hladno je napolju, ja sve to cveće otkupim samo da ona ode kući da ne mrzne. To su samo neke sitnice.

Postoje mnoge stvari zbog kojih čovek ne može ništa da uradi. Kroz sve ove godine skupljala sam mnogo radosti i sreće, ali i mnogo bola. Nije lako zaboraviti na bol.

Bez obzira na to koliko ste uspešni i jaki, da je ta bol daleko iza vas i više ne postoji i ne treba da vas boli. Ali, bol je ipak bol, ma koliko stara bila, i to je neminovno, svi mi to imamo.

Ali, ono dete u meni pobeđuje, setila sam se sada nekih stvari i ne vredi, molim te, nemoj više ništa da me pitaš - rekla je ona, dok su se suze Dragane Mirković neumorno slivale niz njeno lice.

Komentari. (0)

Loading