Megan Markl

Ovo joj neće oprostiti, Megan Markl razbesnela javnost: Pokušava da unovči Dajanino nasleđe

Autor:

29.03.2024 19:07

Foto: Astrida Valigorsky / Getty Images

Foto: Astrida Valigorsky / Getty Images

Postupak Megan Markl naišao na osudu javnosti, razlog je ovo



Otkako su se preselili u Ameriku, svaki korak Megan Markl i princa Harija pomno se prati. 

Gde su, čime se bave i u kakvim su odnosima sa članovima kraljevske porodice mnoge zanima, a najnoviji postupak Megan Markl se ovoga puta našao na meti komentara.

Kayla Oaddams/ Getty Images

 

Naime, supruga princa Harija najavila je novi lajfstajl brend koji obuhvata širok spektar proizvoda, uključujući kućne potrepštine, stolnjake, posuđe, džemove i planiranu kozmetičku liniju.

Pročitajte Od vojvotkinje do kafe kuvarice, strani mediji bruje - Megan Markl više ne može da sakrije istinu

Kraljevski stručnjaci ističu da je lansiranje brenda "American Riviera Orchard" na dan dodele nagrade u čast princeze Dajane zapravo simboličan potez koji pokazuje koliko je Megan bila vezana za pokojnu majku svog supruga.

- Zaista je značajno što je novi brend Megan Markl lansiran istog datuma kada i dodela nagrade Dajana; Megan je sebe oduvek doživljavala kao Dajaninu naslednicu.

Ona sebe vidi kao nekoga ko pati zbog medija, kao što oseća da je princeza Dajana patila, ali će s ove strane okeana biti ogromna količina kritika da ona samo pokušava da unovči Dajanino nasleđe - kaže kraljevski stručnjak Tom Kvin za britanski „Miror”.

Pročitajte Bolest Kejt Midlton zakomplikovala stvari, Čarls i Kamila doneli važnu odluku

Postupak Megan Markl je podržao njen suprug, princ Hari, ističući da bi njegova majka bila ponosna na njihov rad i trud.

Iako je vojvotkinja od Saseksa odlučna u nameri da promocija brenda bude na ovaj važan datum, očekuje se da će postupak Megan Markl pokrenuti široku raspravu o nasleđu princeze Dajane i njenom uticaju na savremenu kraljevsku porodicu koja poslednjih meseci prolazi kroz veoma teške trenutke.

Komentari. (0)

Loading