Jelena i Dragana

U jeku razvoda Dragane Mirković, Jelena Karleuša se javno obratila Toniju

Autor:

27.03.2024 18:06

Foto: Milan Maričić/ATAImages

Foto: Milan Maričić/ATAImages

Reči Jelene Karleuše podigle veliku prašinu u javnosti



Razvod Dragane Mirković i Tonija Bijelića zatekao je domaću javnost. 

Brojne poznate ličnosti stale su u pevačicinu odbranu i žele da joj budu podrška u jednoj od najtežih životnih situacija, a reči Jelene Karleuše će se dugo prepričavati.

Antonio Ahel ATA Images

 

Naime, putem društvenih mreža ona je indirektno pružila poruku koleginici i dugogodišnjoj prijateljici, a reči Jelene Karleuše vam prenosimo u celosti. 

Pročitajte Razvod Dragane Mirković mnogi su jedva dočekali, oglasila se Ceca

- Imam neopisivu potrebu da, u ime svih žena koje poznajem, postavim jedno pitanje. Ono glasi: muškarci, koji je, bre, vama?!

Nisam razgovarala sa nekom ženom u poslednje vreme, a da je bila SREĆNA. Problem? Muškarac. Nisam čula za srećnu vezu. Problem? Muškarac koji se ponaša kao kreten.

Nisam čula da je nešto opstalo, a da se žena nije ludački mučila i žrtvovala da održi. Samo znate da gledate svoju gu*icu, da pijete, da vređate i omalovažavate žene, samoživi, umišljeni da žene postoje da vam peru, peglaju, kuvaju, čiste, glume psihijatre, dadilje, garderoberke za vaše pobacane stvari i prljave čarape!

Kada žena hoće malo pažnje, onda je smaračica, kad se sređuje, onda je ku*va, kad se ne sređuje, onda je svaka druga bolja, kad vam proverava telefon, onda je psiho, kad plače, ne znate da porazgovarate nego kao neki orangutani ispuštate glupe zvukove.

Pročitajte Dragana Mirković grca u suzama - Znam da nigde nisam pogrešila

Kad hoće da joj kupite je*eni poklon, onda je sponzoruša, a kada vam prebacuje što niste, onda imate teoriju da treba da je srećna što vas ima, takve Apolone?!

Žene su primorane i da glume pored vas. Za Oskara! Umišljeni da je za vas takve frajere samo Žizel, žene su vam postale meta za istresanje frustracija. Postali ste ženomrsci! 

- I posle se pitate zašto vlada bela kuga? Zato što od vas „sposobnih do moga” biznismena i je***a ostade samo mit o nekadašnjem muškarcu.

I najbolji savet koji mogu da dam ženama kad je reč o muškarcima koji ih ne vole i ne poštuju, koji se precenjuju, otimaju i ku*obecaju, glume ludilo?

Pustite ga da ide. O, da - bile su reči Jelene Karleuše koje su podigle veliku prašinu u javnosti. 

Milan Maričić/ATAImages

 

Podsećanja radi, Jelenu Karleušu i Draganu Mirković veže iskreno i čisto prijateljstvo.

Upravo je Gaga prva pružila podršku Jeleni kada je počinjala karijeru, a svih ovih godina jedna drugoj su podrška i veliki vetar u leđa.

Komentari. (0)

Loading