Kejt Midlton

Kejt Midlton konačno viđena u javnosti? Ovde je niko nije očekivao

Autor:

22.03.2024 16:15

Foto: Chris Jackson / Staff/ Getty images via Guliver

Foto: Chris Jackson / Staff/ Getty images via Guliver

Pojavljivanje Kejt Midlton svi komentarišu



Afera zvana nestanak Kejt Midlton i dalje traje.

Šta se dogodilo sa princezom od Velsa posle operacije nikome nije poznato, a pojavljivanje Kejt Midlton u javnosti očekuje se s nestrpljenjem.

chris jackson pool getty images

 

Pojavljivanje Kejt Midlton komentarisao jedan poznanik

Ako je suditi po onome što pričaju ljudi iz njenog okruženja, princeza od Velsa polako se vraća uobičajenom načinu života.

Naime, jedan od roditelja čije dete pohađa istu školu kao deca princa Vilijama i Kejt Midlton ispričao je za „The Daily Beast“ da je princeza poslednjih dana viđena kako odvodi mališane u školu.

Pročitajte Šta će biti sa Kejt Midlton? Ostalo je još 33 dana

Međutim, palata nije potvrdila da li je Kejt Midlton zaista vodila decu u školu. Čak i da je bilo tako, tome danas dolazi kraj.

Princ Džordž, princeza Šarlot i princ Luis od danas će biti na četvorodnevnom odmoru. Kraljevska palata javila je da se Kejt neće vratiti svojim javnim dužnostima u tom periodu.

Nagađa se da bismo je mogli videti u crkvi za Uskrs, ali za to nema zvanične potvrde.

Shirlaine Forrest/Getty Images

 

Prijatelj Kejt Midlton rekao je za "The Daily Beast" da se Kejt oporavlja i da se nada da će se uskoro vratiti na posao.

Pročitajte U jeku skandala sa Kejt Midlton kraljevska porodica zadaje novi udarac Hariju i Megan

Na pitanje da li joj smeta što je deo osoblja londonske klinike, gde je operisana, pokušao da dođe do njene medicinske dokumentacije, izvor tvrdi da ne zna kako je Kejt reagovala na to, ali da je „stalni pritisak” na kraljevski par očigledan.

Jeff Spicer/Getty Images

 

- Izveštaji o pokušajima hakovanja njene kartice, koji sablasno podsećaju na nečuvene malverzacije tabloida iz prošlih decenija, svakako izazivaju mnogo simpatija prema Kejt - zaključio je on, prenosi Story.hr.

Komentari. (0)

Loading