Petar Božović

Prva supruga Petra Božovića bila je glumica koju svi znamo, razveli su se zbog tragedije (foto)

Autor:

16.01.2024 12:28

Foto: Boško Karanović

Foto: Boško Karanović

Život Petra Božovića nije nimalo lak, o ovome je ćutao godinama



Petar Božović važi za jednog od najcenjenijih glumaca na našem podneblju koji intimu nikada nije želeo da iznosi javno.

Život Petra Božovića je, osim vanvremenskim ulogama, obeležen i teškim životnim situacijama o kojima je govorio samo jednom za medije.

Ata Images

 

Proslavljeni glumac dva puta je bio pred oltarom. Prvi put oženio se koleginicom i glumicom Marinom Koljubajevom sa kojom je dobio sina Draška.

Ipak, ljubav nije opstala, te su se razveli, a ona je iznenada preminula 2004. godine. Prva supruga Petra Božovića, osim nestvarnom lepotom, plenila je i talentom, te su joj mnogi predviđali blistavu karijeru.

Život Petra Božovića obeležile su dve žene

O braku i razvodu glumac je tek jednom govorio za medije, otkrivši detalje zbog kojih njihova bračna zajednica nije opstala.

 

 

- Razveo sam se jer nisam mogao da podnesem pobačaje. Ja sam hteo porodicu i decu - rekao je glumac svojevremeno.

Nekoliko godina posle njene smrti detaljnije je govorio o bivšoj supruzi i njihovom odnosu.

Pročitajte Pričalo se da je Orsonu Velsu preoteo partnerku - Petar Božović bio je sa mnogim lepoticama, jedna je bila fatalna

- Ona je, nažalost, umrla pre tri godine. Bila je glumica i karijeru je otpočela u seriji „Neven“, koja se nedavno reprizirala, a pošto je bila trudna, u drugom delu zamenila ju je Neda Arnerić.

Bila je mnogo lepa, putena, Ruskinja Marina Koljubajeva. Različito smo gledali na porodicu, ona je pobacila naše drugo dete uz moje protivljenje.

ATA Images

 

- Smatrao sam da brak i ne postoji ako nema dece jer u tom slučaju možemo ceo život i da se zabavljamo -  rekao je svojevremeno glumac za magazin Story, prenosi „Blic“.

Život Petra Božovića  godinama kasnije ulepšala je jedna Snežana, sa kojom je stao na ludi kamen 2012. godine. Od tada ona mu je najveća podrška i oslonac, bez kog ne zna kako bi mogao da funkcioniše.

Komentari. (0)

Loading