Željko Ražnatović

24. godišnjica smrti Željka Ražnatovića, Ceca i deca bez jednog ove godine nisu krenuli na groblje (foto)

Autor:

15.01.2024 11:26

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Godišnjica smrti Željka Ražnatovića Arkana je danas, porodica neutešna



Petnaestog januara 2000. godine u popodnevnim časovima začuli su se hici u beogradskom hotelu "Interkontinental" kada je svirepo ubijen Željko Ražnatović

Danas je 24. godišnjica smrti Željka Ražnatovića Arkana, a njegovi najmiliji nešto posle 10 časova pojavili su se na groblju.

Ata Images

 

Prvi su stigli Veljko i Bogdana noseći korpu sa hranom i pićem koje će biti posluženo, bez koje se nikada ne pojavljuju.

Nekoliko minuta kasnije stigle su Ceca i Anastasija Ražnatović, koja je zbog tatine godišnjice sinoć doputovala iz Sevilje.

Pročitajte Samo što je Željko ubijen - Ovu pesmu 2001. godine Ceca je odbila da peva, postala je veliki hit

Pevačica se pozdravila sa svima i spustila veliku suzu od belih ruža i orhideja na grob na kome su već bile crvene i bele ruže.

Veljko je u ime porodice pozdravio prisutne članove familije i prijatelje koji ne zaboravljaju njegovog oca, a nema ko nije pogledao u trudnu Bogdanu koja je stomak sakrila velikim sivim kaputom.

Ata Images

 

Ata Images

 

Najveća podrška Ceci i deci, kao svih prethodnih godina, bila je pevačicina sestra Lidija, koja je poslednja došla na pomen. 

Godišnjica smrti Željka Ražnatovića Arkana uvek je najbolniji dan za porodicu, a suze su i ovog puta pokušavali da sakriju velikim naočarima koje su svi nosili na licu. 

Ata Images

 

Ipak, u tome nisu uspeli...

Komentari. (0)

Loading