Suzana Mančić

Ko bi rekao... Otkrivamo koliko je visoka Suzana Mančić (foto)

Autor:

13.01.2024 09:58

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Visina Suzane Mančić više nije tajna



Nakon uspeha koji je postigla zahvaljujući izvandrednim vokalnim sposobnostima, Suzana Mančić oprobala se u ulozi voditeljke i postala najpoznatija „Loto devojka“.

Iako je u novembru napunila 67. godina može se pohvaliti savršenim izgledom koji prati damsko držanje i stil, a sada je otkrivena i visina Suzane Mančić koja joj je pomogla tokom karijere. 

Jelena Jovanov

 

Atraktivna plavuša rođena je 22. novembra 1956. u Beogradu. Majka Vera i otac Aleksandar, nekad istaknuti novinar dnevnika „Politike“, u potpunosti su joj se posvetili i omogućili joj bezbrižno detinjstvo. 

Pročitajte Malo ko se seća - Ovako je zapravo Suzana Mančić izgledala u mladosti, fotografija sve govori (foto)

Kao dete je volela da provodi vreme u prirodi kod baka u Valjevu i Pirotu. Posebno je volela časove plesa i muzike koje je imala u vrtiću, a s majkom je išla na koncerte Đorđa Marjanovića kojeg je obožavala.

Imala je želju da postane balerina, ali je jedan ruski pedagog rekao da je visina Suzane Mančić takva da bi trebalo da se bavi košarkom. Pohađala je Osnovnu školu „Đura Strugar“ i Petu beogradsku gimnaziju. 

Nakon gimnazije je upisala Pravni fakultet, ali ga je zbog karijere završila tek nakon deset godina. Prvobitno je uplovila u muzičke vode, a potom je započela voditeljsku karijeru i postala najpoznatija „Loto devojka“. 

Pročitajte Kuća od kamena, pleteni nameštaj i pogled kao sa razglednice - Ovde živi Suzana Mančić sa suprugom

U godinama koje su usledile voditeljka je uspehe nizala kao perle, a tek sada je otkriveno da je visina Suzane Mančić 178 cm. 

Komentari. (0)

Loading