Aleksandra Prijović

Aleksandar rasplakao mamu, a onda se pojavila ona... Četvrti Prijin koncert u Zagrebu do sada najspektakularniji (video)

Autor:

05.12.2023 09:16

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Četvrti koncert Aleksandre Prijović u Zagrebu bio je do sada najspektakularniji



Ako se pitate koji je najtraženiji pojam u „Gugl“ pretraživaču ovih dana u našem regionu, to je ime i prezime najpopularnije pevačice koja ima tek 28 godina. Pretpostavljate, u pitanju je Aleksandra Prijović.

Mlada muzička zvezda sinoć je ponovo stala pred hrvatsku publiku, a oni koji su prisustvovali tvrde da je četvrti koncert Aleksandre Prijović u Zagrebu do sada najemotivniji i najspektakularniji.

Ata Images

 

Sada već tradicionalno iz prvih redova bodrili su je najmiliji, među kojima je bio i sin Aleksandar, koji je u jednom trenutku ponovo izašao na binu, ali ovog puta sa poklonom za mamu, što je pevačicu posebno dirnulo.

Dečak je mami poklonio plišanog medu, koga je Aleksandra sve vreme držala, ne skrivajući sreću što sa njom ponovo binu deli naslednik koji je donedavno imao veliki strah od nje.

TikTok printscreen

 

Četvrti koncert Aleksandre Prijović u Zagrebu poseban je iz još jednog razloga

Kako je već navikla publiku, ona je i sinoć imala goste, kolege koji sa kojima gaji prijateljske odnose, ali niko nije ni slutio ko to može biti.

Na sceni se prvo pojavio Saša Matić, koji sa pevačicom ima duet, zatim sva u belom poput pahulje Nataša Bekvalac i posle nje Jelena Rozga.

Pročitajte Ni kafa, ni hrana - Prija pred svaki koncert ima ovu listu zahteva, neverovatno

Prija i Jelena su se izgrlile na sceni, zajedno su pevale i igrale, ali tu nije bio kraj iznenađenjima.

Naime, četvrti koncert Aleksandre Prijović u Zagrebu uveličala je i ona.

Lepa Brena, koja je sve oduševila pojavom.

Njih tri su zajedno pevale na sceni, a publika je bila oduševljena spektaklom koji su im pevačice priredile izvodeći numeru „Hajde da se volimo“.

Komentari. (0)

Loading