Princ Džordž

Zašto princ Džordž uvek drži oca za ruku? Slučajnost ni najmanje

Autor:

13.08.2023 10:00

Foto: Photo by Aaron Chown - WPA Pool/Getty Images

Foto: Photo by Aaron Chown - WPA Pool/Getty Images

Pravila kraljevske porodice veoma stroga, ovo je još jedno



Princ Džordž ima samo deset godina, ali je drugi u redu za britanski tron.

Jednog dana će sigurno postati kralj, pa ga roditelji od malih nogu pripremaju za ovu važnu funkciju, pravila kraljevske porodice veoma su stroga.

WPA Pool Getty images

 

Iako je ceo svet od njegovog rođenja znao da će princ Džordž postati vladar, princ Vilijam i Kejt Midlton tek su nedavno prvi put razgovarali sa svojim najstarijim sinom o njegovoj ulozi u monarhiji, piše srpski Marie Claire.

Kako vreme prolazi, princDžordž biće primoran da sve više vremena provodi odvojeno od svog brata i sestre, Šarlot i Luisa, jer će ih čekati potpuno drugačiji zadaci.

Pročitajte Uvek siti, sprema se za 2 minuta - Doručak princeze Dajane svako može da priušti, kraljevska porodica ga obožava

Međutim, prema rečima stručnjaka za obrazovanje Jasmin Peters, neki suptilni znaci ukazuju na to da su princ i vojvotkinja od Velsa već počeli da pripremaju Džordža za zadatak koji je pred njim.

Prema Petersinim rečima, razlog zašto princ Vilijam uvek drži Džordža za ruku tokom javnih nastupa je da pokaže svom sinu put i da pokaže blisku vezu između njih.

Photo by Aaron Chown - WPA Pool/Getty Images

 

- Očevi su obično odgovorni za disciplinovanje, upravljanje, zaštitu i obezbeđivanje porodice. Nije retkost da otac pokaže sinu kakva će biti njegova uloga i odgovornosti u porodičnom životu.

Često se kaže da je potreban muškarac da bi dečaka odgajao da bude muškarac - reči su stručnjaka prenosi portal marieclaire.rs.

Chris Jackson/Getty Images

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading