Film Nedelja

Jedna od glavnih uloga u Nedelji poverena njemu: Za ovu rolu naš poznati glumac će se potpuno transformisati (foto)

Autor:

04.04.2023 12:30

Foto:

Foto:

Jedna od glavnih uloga u filmu "Nedelja" poverena je našem poznatom glumcu, oduševićete se o kome je reč



Snimanje filma o legendarnom pevaču Džeju Ramadanovskom je uveliko počelo, a detalji koji se tiču ovog ostvarenja sve češće izlaze u javnost.

Nedavno se saznalo da je rola čuvenog Dorćolca poverena Huseinu Aleviću Husi, poznatijem kao Husa Bit Strit, a sad je poznato da ću u ovom projektu igrati i Marko Janketić

Pročitajte Film Nedelja otkriva sve o stravičnom zločinu - Džejeva rođena sestra mučki je ubijena, on joj je oduzeo život

Dalibor Danilović

 

Naime, kako Kurir prenosi, Janketić će igrati jednu od glavnih uloga, lik Isa Lera Džambe koji je blizak rođak Džeja Ramadanovskog.

Za potrebe ove role Marko će morati da promeni fizički opis, odnosno da skrati kosu koja je njegov zaštitni znak.

Pročitajte Isplivali detalji filma, Džejev kum - Ove scene će biti nezaboravne

Jovanka Bojković

 

Budući da su Džej i Džamba su bili vrlo bliski, nema sumnje da će Husa i Janketić imati dosta zajedničkih scena u filmu.

Ni život Džejovog rođaka Džambe nije bio ništa manje težak nego život poznatog pevača. Iso Lero je još kao maloletan završio u zatvoru zbog džeparenja i šibicarenja.

Pročitajte Futi posle smrti supruge i oba sina ništa drugo nije preostalo, otkriva - Marini bi to bilo jako drago

ATA Images

 

Otimanje novčanika i tuča na autobuskoj stanici u Beogradu 1976. godine odveli su ga u zatvor, a zbog čestih krađa i skandala postao je ozloglašen kriminalac.

Kao takav, nije se bojao ni zatvorskih stražara, niti ostalih zatvorenika, te se retko ko usudio da se sukobi sa njim, piše Kurir.

Džambin tragični kraj niko sa sigurnošću nije mogao da dokaže, čak ni Džej, a kako će njegova sudbina biti ekranizovana ostaje da vidimo.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading