Goca Lazarević

Goca Lazarević je sa 32 godine ušla u menopauzu: Bilo je strašno, srećom pa sam rodila decu

Autor:

27.03.2023 19:00

Foto:

Foto:

Goca Lazarević se suočila sa menopauzom kao veoma mlada



Pevačica Gordana Goca Lazarević nedavno je otkrila kako se kao veoma mlada susrela sa neobičnim zdravstvenim problemom, zbog kog više nije mogla da ima decu. Kako je ispričala  u emisiji “RTS ordinacija” ona je veoma mlada ušla u menopauzu.

Pročitajte Gordana Lazarević - Sreća je u zdravoj porodici i susretima s decom i prijateljima

Menopauza, medicinsko stanje koje pogađa žene starije od 50 godina, zadesilo je pevačicu u ranim tridesetim, a uzrok je u slučaju Goce Lazarević bio preveliki stres.

- Sa 32 godine sam ušla u menopauzu. Srećom sam rodila decu pre toga. Mislim da je uzročnik toga stres. Ono što je neprijatno u tom dobu je to iznenadno, neprekidno znojenje. Adrenalin jako radi. To je vrlo neprijatno pred publikom, kamerama, ali živ se čovek na sve navikne.

Goca Lazarević dodaje da tu njenim problemima nije bio kraj.

- Tek kada sam imala 40 godina su mi skrenuli pažnju na to. Veštački su mi tada izazivali ciklus sve do 50 godine života, hormonskom terapijom. Plašila sam se da mi se ne promeni glas, to mi je bio neki osnovni problem i briga. Živela sam u velikom stresu, mislila sam samo kako da prevaziđem taj problem - ispričala je ona.

Pročitajte Gordana Lazarević - Sedam godina u vezi s jogom

Zadesili su je i problemi sa kostima, koje primetila tokom hormonske terapije na kojoj je bila.

- Jedino što sam primetila je da nemam valunge. Plašila sam se, jer sam sklona kostoboljama, lomila sam mnogo puta kosti nakon te 32 godine - iskrena je bila Goca.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading