Milica i Marko

Najsrećnije dane smenila tuga: Trudna Milica Mandić i njen suprug doživeli veliki gubitak

Autor:

03.03.2023 17:00

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Svekrva Milice Mandić preminula, suprug Marko neutešan



Milica Mandić u poodmakloj je trudnoći, a sreću u domu zbog dolaska prinove nje i supruga Marka smenila je tuga kada su se suočili sa ogromnim gubitkom. Naime, Miličina svekrva je preminula posle borbe sa opakom bolešću, a njen suprug se na Instagramu od majke oprostio emotivnim rečima. 

Pročitajte Drugo stanje joj lepo stoji - Trudna Milica Mandić blista u osmom mesecu (foto)

"Majko, koliko si se samo u životu borila, svadbu si izdržala nasmejana na nogama pod crvenom hemoterapijom i u četvrtom stadijumu bolesti. Znam koliku si želju imala, da dočekas još jednog unuka, borila si se hrabro. Ali ta bolest je tako podmukla i zloćudna, ti se boriš na jednoj strani, a ona kao kukavica ode i udari na drugu. Na kraju si ipak ti rekla kad je kraj, nisi htela da produžavaš patnje, videla si koliko smo dali da te spasimo, u tvojoj sobi u tvom krevetu.Otišla si dostojanstveno uz tvoje najbliže, uz neverovatne bolove, a ipak na samom kraju tako mirno. Odmorila si se, bolovi su nestali. Zauvek ćeš biti u mom srcu. Voli te zauvek tvoj 'Mali'", napisao je Marko.

Pročitajte Kakav gest ljubavi - Suprug istetovirao Milicu Mandić na butini

Instagram

 

Podsetimo, Milica i Marko su svoju ljubavnu priču krunisali brakom 2021. godine, nakon što je ona osvojila zlatnu medalju na Olimpijadi, te se povukla u sportsku penziju, a prilikom gostovanja u emisiji „Balkanskom ulicom“ proslavljena tekvondistkinja ispričala je kako su se ona i njen suprug upoznali.

Pročitajte Milica Mandić se zaljubila u nju na prvi pogled - Venčanice Valentine Dukić osvajaju svet, i vas će očarati

Foto Tajna

 

- Marko je došao u tekvondo klub zbog mene, on trenira taj sport od 2008. kada nisam ni znala šta je tekvondo. Uvek priča kako je došao i video mene i to mu je bio šok, jer sam ja baš tada osvojila medalju u Londonu. Tu nas je moj trener Gale upoznao. Za mene je on bio dečko koji je fin i kulturan i lep, ali nisam razmišljala o njemu kao o nekome u koga bih mogla da se zaljubim. To je prosto bio period kad mi je sve bilo novo, nisam znala šta hoću, jer sam odjednom od anonimusa postala popularna. Tako da nisam obraćala pažnju na taj segment svog života. Ali, on je bio uporan, stalno me je zvao da izađemo i ubrzo sam videla da je on pravi dečko za mene po svemu. I Marko teško podnosi moje borbe, ali sam srećna što je u istom sportu i razume koliko rada i napora je potrebno da bi se došlo do bilo kakvih rezultata - otkrila je tada Milica.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Рашо

04.03.2023 12:10

Хоће ли престати ова ружна навика да се лични осећаји објављују "на сва звона"? Откуд људима потреба да јавно исказују жалост за преминулим чланом породице, шта то представља и чему служи? Од памтивека човек тежи да лична осећања задржи за себе или евентуално подели са најближима али никада са читавим светом!