Bebi Dol

Talenat za muziku nasledila je od njega: Ovaj poznati muzičar je otac Bebi Dol

Autor:

03.05.2024 16:35

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Otac Bebi Dol je poznati džez muzičar



Dragica Šarić odrasla je u muzičkoj porodici. Od ranog detinjstva sebe je videla na muzičkoj sceni, a malo ko zna da je ovaj čuveni muzičar otac Bebi Dol. 

Antonio Ahel/ATAImages

 

Otac Bebi Dol, Milisav Šarić, bio je poznati džez muzičar zbog čije je turneje veći deo svog detinjstva provela putujući širom sveta.

Pročitajte Bebi Dol u šoku da njene velike ljubavi više nema, jedva izustila - Masimo je bio...

Naime, u vreme rođenja vlasnice hita "Brazil" Milisav počinje svetsku turneju, a budući da mu je prvi ugovor bio vezan za Kopenhagen donosi odluku da mu se na putu pridruže supruga i tromesečna beba.

Otac Bebi Dol svirao je saksofon i flautu, a nastupao je po vojnim bazama širom Evrope.

- Imala sam pravo džez-detinjstvo! I dan-danas spavam kao top jer sam u detinjstvu bila primorana da spavam dok u sobi do moje moj otac vežba skale na saksofonu - izjavila je svojevremeno pevačica.

Bebi Dol istakla je i da je otac oblikovao njen muzički ukus, te da je za razliku od svojih vršnjakinja, koje su džeparac trošile na lakove za nokte, ona kupovala ploče. 

Putovanja po Evropi prestaju onda kada Šarićeva kreće u prvi razred osnovne škole, nakon čega joj je bilo dozvoljeno da oca posećuje samo tokom raspusta. 

Pročitajte Dani velike brige - Pevačica prolazi kroz težak period

Otac Bebi Dol je u intervjuu za "Puls" koji je dao 2013. godine istakao da mu nije žao što nema unuke, te da se nikada nije pokajao što je ćerku vaspitao u "zapadnom fazonu".

Iako je ponosan na vokalne sposobnosti svoje ćerke, Milisav je otkrio da nijednu njenu pesmu ne voli. 

Komentari. (0)

Loading