Mia Bjelogrlić

Ogromna radost u porodici Bjelogrlić, Mia oduševila vestima

Autor:

14.02.2023 14:52

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Mia Bjelogrlić pojačanje na N1, evo na kom projektu ćemo je gledati



Ćerka Dragana Bjelogrlića Mia ovih dana uplovila je u nove poslovne poduhvate. Naime, “Novi dan”, jutarnji program N1 televizije, dobija pojačanje i uigranom timu se pridružuje upravo Mia Bjelogrlić, koja će gledaoce vikendom voditi kroz najvažnije i najaktuelnije teme i razgovarati sa brojnim sagovornicima u studiju.

Pročitajte Iz porodičnog albuma - Fotografija Bjelogrlića dok su bili deca krije veliku tajnu

Boško Karanović

 

Mia je već nekoliko meseci u informativnoj redakciji N1 i gledaoci su imali priliku da gledaju njene priloge u različitim emisijama ali i da prate segment “Tumač stvarnosti” koji ide u okviru jutarnjeg programa ponedeljkom i sredom.   

Diplomirala je međunarodne odnose na Fakultetu političkih nauka. Tri godine provela je u sektoru odnosa sa medijima pri Evropskoj uniji i Unicefu. Autorka je i producentkinja dokumentarnog serijala o položaju žena u Srbiji “Ona se budi”, koji je emitovan na N1 televiziji 2022. godine. Dobitnica je nagrade “Ženska hrabrost”. 

Pročitajte Šta će tata reći - Marić i Mia krili vezu od Bjele, evo kako je reagovao kada je napokon saznao

N1 TV screenshot

 

- Novinarski posao na N1 televiziji je jedna od važnijih stvari koja mi se desila u životu, a izgradnja novinarske karijere u slobodnom i profesionalnom okruženju privilegija. Mnogo se radujem novom izazovu i započinjanju dana sa našim gledaocima. Osećam odgovornost prema njima i verujem da nas čekaju zanimljiva zajednička jutra sa aktuelnim temama, ali i analizama društvenih pojava i fenomena. Volela bih da se među mojim gostima nađe i više mladih ljudi kao i onih koji do sada nisu bili mnogo zastupljeni u medijima, a imaju šta da kažu - ističe Mia Bjelogrlić.

N1 promo

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading