Aleksej i Mia

Iz porodičnog albuma: Fotografija Bjelogrlića dok su bili deca krije veliku tajnu

Autor:

18.05.2022 18:00

Foto:

Foto:

Deca Dragana Bjelogrlića, Mia i Aleksej kao mali



Sve popularniji mladi glumac, Aleksej Bjelogrlić, sin našeg proslavljenog glumca Dragana Bjelogrlića osvojio nas je ulogom Stanislava Benzinca u drugoj sezoni serije "Senke nad Balkanom", a trenutno ga gledamo u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, gde ima nekoliko zapaženih uloga, i čiji je stipendista. Dok njegova starija sestra Mia, iza sebe ima uspešan dokumentarni projekat "Ona se budi" koji je zimus emitovan na N1, a govori o zlostavljanju i ugnjetavanju žena.

Brata i sestru retko kada možemo videti zajedno u javnosti, a takođe ne govore o svom privatnom životu. Mia čak ima i zaključan instagram profil na kom je prate samo ljudi koje poznaje.

No, njen brat je odlučio da nas obraduje zajedničkom fotografijom kada su bili deca.

Pročitajte i: Bolest ne bira - Sin Dragana Bjelogrlića ima veliki problem

Boško Karanović

 

ATA Images

 

On je podelio fotografiju staru minimum 15 godina gde su obučeni nalik na ljude iz doba pirata. U pozadini se vide brodovi, a sama slika koja nije u koloru izgleda kao da je nestala veoma davno. Oboje izgledaju kao da su izašli sa kastinga za film "Pirati sa Kariba". Mia, kao prava dama sa engleskih dvorova, ima i šešir i kišobran-suncobran, dok je Aleksej pravi mali kapetan.

Da li je razlog fotografisanja bilo neki maskenbal ili su želeli samo da imaju za uspomenu fotografiju imitirajući omiljene junake, ne znamo, ali moramo priznati da im ovo odelo odlično stoji. 

Pročitajte i: Ona je nova ljubav Milana Marića i mlađa je od njega

Instagram

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading