Danilo Ikodinović

Nikada nije dala nijedan intervju, razvod prihvatila dostojanstveno: Prva žena Danila Ikodinovića je prava lavica

Autor:

06.05.2024 21:15

Foto: B.P./ATAImages

Foto: B.P./ATAImages

Prva supruga Danila Ikodinovića je lepotica bez premca



Danilo Ikodinović je pre Maje Ognjenović dva puta bio u braku. O ljubavi sa pevačicom Natašom Bekvalac dosta se pisalo, međutim, malo ko zna da je prva supruga Danila Ikodinovića prava lepotica.

Milos Tesic/ATAImages

 

Naime, prva supruga Danila Ikodinovića ne voli javno da se eksponira. Bračne zavete razmenili su 2000. godine, dobili su ćerku Anderu, a tri godine kasnije rešili su da se raziđu. 

Pročitajte Nataša Bekvalac priznala za kog muža se nikad ne bi udala

Izrevoltiran zbog neprekidnog pisanja o razvodu sa Natašom Dača je samo jednom u javnosti spomenuo svoju prvu suprugu Anju. 

- Moja prva žena je prelepa, pa zašto o njoj niko nije pisao? Ko želi senzaciju taj je i dobije - poručio je sportista.  

Iako prva supruga Danila Ikodinovića uspešno beži od kamera, druga žena i te kako je prisutna u medijima.

Pročitajte Ispovest Danila Ikodinovića - Seo sam pijan na motor, Natašin i moj brak se već tada raspadao, Maja je uspela...

Naime, 2005. godine po povratku iz Montreala, gde je naša reprezentacija na Svetskom prvenstvu u vaterpolu osvojila zlato, Dača se oženio novosadskom barbikom. 

Vrlo brzo porodica je postala bogatija za novog člana kada je na svet došla devojčica Hana. Ipak, ni ovaj brak nije potrajao, a Danilo i Nataša su 2011. godine potpisali papire za razvod

- Još niko, pa ni ja se nisam razvela od Danila zato što je bilo lepo i harmonično. Zajednica je postala neizdrživa, postojale su greške i sa moje i sa njegove strane.

Nisam se osećala usamljeno, jer sam imala ogromnu podršku ljudi koji me vole. Ali kad god se podvuče linija, uvek si sam, iako ti je kuća u tim trenucima puna.

Uvek sam biraš svoj put, ali i odgovaraš za posledice svojih odluka - rekla je svojevremeno Nataša

Ata Images

 

Nakon drugog razvoda sportista je sreću pronašao pored odbojkašice Maje Ognjenović sa kojom se oženio 2016. godine. O njihovom odnosu se do sada nije mogao čuti nijedan ružan komentar.

Maja i dalje na terenu obara sve rekorde i prkosi godinama, a u svemu što radi ima ogromnu podršku supruga Danila. 

Komentari. (0)

Loading