Marija Šerifović

Moćno i neobično u isto vreme: Marija Šerifović otkrila kako je njen sin dobio ime (foto)

Autor:

24.04.2024 11:09

Foto: Dalibor Danilović

Foto: Dalibor Danilović

Sin Marije Šerifović ima prelepo ime, pevačica otkrila njegovo značenje



Sin Marije Šerifović je na prvi pogled ukrao srca maminih pratilaca, pa svaka informacija o njegovom životu i odrastanju i te kako oduševi. 

U svom najnovijem vlogu pevačica je, odgovarajući na pitanja fanova, otkrila kako je njen naslednik dobio ime, kako se snalazi u ulozi majke i ko joj najviše pomaže oko deteta. 

Edvin Kalić

 

- Želela sam da se zove na slovo „M“ i ja sam želela da se zove Max. Onda naravno, moje drugarice, seljanke, su rekle: „Da daš detetu ime da se zove kao kuče“.

Pročitajte Izabrala kuma - Marija Šerifović donela odluku, ovaj moćnik će krstiti njenog sina (foto)

- Zbog trenutka procesa, papirologije dok smo bili u bolnici, to se sve mora popuniti i došla je žena i pitala kako se zove.

Svi su krenuli da smišljaju na slovo „M“ i neko je rekao Mario i ja sam samo rekla: „Pišite Mario“.

Neodoljivi sin Marije Šerifović od malih nogu pokazuje interesovanje za muziku, a ona se trudi da svakog dana nauči nešto novo kako bi mu obezbedila što kvalitetnije odrastanje. 

- Mario fantastično reaguje na muziku. Skoro je išla neka tužna muzika na Jutjubu i on se rastuži i odmah posle toga sam mu pustila kolo.

Ali, za njihov neuro sistem trebaju da budu lagane melodije, postoje neka uputstva za to, ali voli da sluša brzu muziku, ne voli spor tempo. Puno čitam o tome, puno gledam o tome.

Smatram da svaka majka, koja je na bilo koji način došla do svog deteta, bilo porođajem, bilo surogat majkom, usvajanjem, kako god, treba da ima to porodiljsko plaćeno tri godine.

Pročitajte Nakon rođenja sina Marija Šerifović progovorila o udaji, bićete iznenađeni

- Treba da imaju troduple plate, besplatne bonove za sve na ovom svetu što postoji. Od taksija, do prodavnica, svega. Ja da se nešto pitam i da sam neka vlast, to bi bila prva stvar koju bih ja uradila.

Pogotovo za mlade mame, koje nemaju nikakvu pomoć, mogu da pretpostavim koliko je to teško. Bukvalno ti dođe na trenutak da lupaš glavom o zid, pa se sledeći trenutak smeješ, pa plačeš.

U odgajanju deteta Marija ima punu pomoć i podršku majke Verice koja, prema pevačicinim rečima, obožava unuka. 

- Ona je luda baba, najluđa baba na svetu, bukvalno ne mogu da je se otresem. Znači baba, javni apel, moraš da shvatiš da ti moraš da budeš baba i da nekad trebaš da odeš, da malo odmoriš.

Vera neće da ide kući, opsednuta je njime, tako da ja mislim da njega sad voli više nego mene - priznaje Marija Šerifović.

Komentari. (0)

Loading