Slavica Ćukteraš

Slavica Ćukteraš u suzama, nalazi nisu dobri: Lekari su mi zabranili da pevam, svi moji nastupi su otkazani

Autor:

14.03.2023 10:00

Foto:

Foto:

Zdravlje Slavice Ćukteraš ozbiljno je narušeno, vidno slomljena i uznemirena pevačica se svim pratiocima obratila zvaničnim saopštenjem, reči podrške ne prestaju da stižu



Nažalost, zdravlje Slavice Ćukteraš ponovo je narušeno. Naime, pre skoro godinu i po dana pevačica je imala korona virusali su posledice bile prisutne i osam meseci kasnije, hronično se osećala umorno i odlučila je zatraži pomoć lekara

Pročitajte Zdravlje Slavice Ćukteraš ozbiljno narušeno, oglasila se iz bolnice - Ne mogu više

Instagram

 

- Bila sam sada kod doktora jer osećam konstantno umor otkako sam preležala koronu. Stavili su mi holter koji ću da nosim 24 sata. Zbog korone koju sam preležala prošle godine u julu vidi mi se i dalje virus, zakačio mi je malo srce i srčana maramica je zahvaćena. Što znači da onaj ko oseća umor i slabost i posle nekoliko meseci od korone, trebalo bi da ode da proveri srce, da vidi šta se to dešava - rekla je Slavica dok je jedva dolazila do daha i otkrila da ne sme da se vakciniše.

- Fizička aktivnost mi je zabranjena do daljeg. Mogu te neke sitne poslove po kući da radim, ali ne sme da dolazi do prekomernog umora, što sam ja radila - priznala je pre tačno godinu dana Slavica koja sada ponovo vodi veliku bitku za svoje zdravlje. 

Instagram printscreen

 

Zdravlje Slavice Ćukteraš ponovo zabrinulo sve 

Pevačica se na svom profilu na Instagramu oglasila zvaničnim saopštenjem u kom je navela da su joj lekari zabranili da peva i da su svi njeni nastupi otkazani. 

- Kao pevaču najteže što može da se desi to je da vam se kaže: "Ne smeš da pevaš!" A ni da pričaš preko dana, govori tiho, samo ako moraš. Inhaliranje kortikosteroidima, adrenalinom, pantenolom i raznim sredstvima. Cigarete ni slučano (ovde dobijam plus 10 kilograma za mesec dana, sigurno).

Iskreno, meni je ovo najteže palo kada sam večeras čula od ORL da imam zadebljanje na glasnim žicama i da moramo da radimo na oporavku istih uz veliku disciplinu. Malo je reći da sam tužna, jer mi se prvi put ovo dešava i da se nastupi otkazuju sve do potpunog oporavka - napisala je Slavica vidno uznemirena, a reči podrške ne prestaju da stižu. 

Instagram

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading