Kejt Midlton

Ovaj čovek najveća je podrška Kejt Midlton, veruje mu više nego Vilijamu

Autor:

20.04.2024 10:01

Foto: Chris Jackson / Getty Images

Foto: Chris Jackson / Getty Images

Brat Kejt Midlton



U emotivnom obraćanju, podeljenom 22. marta na zvaničnom Instagram profilu, Kejt Midlton je otkrila da boluje od raka i ide na hemioterapije.

Osim supruga Vilijama, ćerke Šarlot i sinova Džordža i Luja, brat Kejt Midlton njen je najveći oslonac i podrška u ovim teškim trenucima. 

Chris Jackson/Getty Images

 

Kako piše britanski Sun, Kejt se najviše oslanja na svog mlađeg brata Džejmsa Midltona, koji je sredinom aprila napunio 37 godina. 

Pročitajte Kejt je morala da prevaziđe veliki problem - Otkriveno šta je prethodilo priznanju da ima rak

Mlađi brat Kejt Midlton je u više navrata isticao koliko je vezan za svoje sestre, a među prvima je na svom Instagram profilu podržao princezu nakon što je otkrila da boluje od raka.

- Tokom godina zajedno smo se popeli na mnoge planine. Kao porodica, popećemo se i na ovu sa vama - poručio je Džejms.

Pročitajte Zbog ovoga su se Kejt i Vilijam rastali, istina izašla na videlo

Kako ističe kraljevski biograf Klaudija Džozefs, autorka knjige „Stvaranje princeze”, Kejt je oduvek mogla da se osloni na svog mlađeg brata i svoju porodicu.

- Porodica Midlton je oduvek bila izuzetno bliska i uvek su tu jedni za druge u dobrim, ali i lošim vremenima. Kejt, Pipa i Džejms su imali idilično detinjstvo, zajedno su se bavili sportom, pekli kolače i klizali niz stepenice na poslužavniku.

Kejt je oduvek bila bliska sa sestrom i bratom, a u svojoj porodici je pronalazila utočište u najtežim trenucima, recimo, kad je raskinula sa Vilijamom 2007. godine.

Zato nisam iznenađena što joj je brat rame za plakanje i u ovim najtežim trenucima - rekla je Klaudija.

Gareth Fuller/WPA Pool - Getty Images

 

Iako se u detinjstvu borio sa disleksijom, brat Kejt Midlton danas je uspešan biznismen, oženio se francuskinjom Alizom i dobio sina. 

- Moje sestre, a posebno Kejt uvek su bile uz mene i u najtežim trenucima i za to ću im zauvek biti zahvalan - rekao je svojevremeno Džejms. 

Komentari. (0)

Loading