Kejt Midlton

Kejt je morala da prevaziđe veliki problem: Otkriveno šta je prethodilo priznanju da ima rak

Autor:

08.04.2024 13:35

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

Problem Kejt Midlton više nije tajna, najnovije informacije o princezi zatekle javnost



U emotivnom obraćanju, podeljenom 22. marta na zvaničnom Instagram profilu, Kejt Midlton je otkrila da boluje od raka i ide na hemioterapije.

Vest o princezinoj bolesti potresla je svetsku javnost, a mnoge je zanimalo zbog čega je krila dijagnozu. Kako saznajemo, ovaj problem Kejt Midlton prolongirao je njeno javno saopštenje. 

Kin Cheung/Getty Images

 

Sali Bedel Smit, kraljevska biografkinja i novinarka, pohvalila je Kejt Midlton, opisujući je kao iskrenu, dostojanstvenu i staloženu u prenošenju vesti o dijagnozi raka.

Pročitajte Bolest Kejt Midlton zakomplikovala stvari, Čarls i Kamila doneli važnu odluku

Istakla je da je princeza od Velsa morala da prevaziđe svoju prirodnu stidljivost kako bi stala pred kamere i podelila važne informacije s javnošću.

Međutim, mnogi su se pitali ko je princezi od Velsa pomagao da sroči govor koji je potom objavljen na zvaničnom Instagram profilu, a u kom priznaje da se podvrgla preventivnim hemioterapijama. 

Kako navodi britanski „Miror", pozivajući se na reči princezinog prijatelja, Kejt je sama napisala svaku reč ovog govora, a odlučila je da se pojavi pred kamerama bez prisustva članova porodice ili princa Vilijama.

Pročitajte Princeza Dajana proživljavala je pravu agoniju, ali dolaskom Kejt kraljevska porodica jedno je promenila

Problem Kejt Midlton sa stidljivošću stavljen je u drugi plan, a njen lični dodir, empatija i autentičnost u prenošenju vesti o raku pokazuju njenu posvećenost i odgovornost prema javnosti. 

Ovaj korak je bio važan ne samo za nju, već i za sve one koji se suočavaju s istim izazovima.

Komentari. (0)

Loading