Vesna Radusinović i Milomir Marić:

Još uvek smo zajedno

Uspešna književnica tvrdi da je njen nevenčani suprug bio sve što ona nije uspela, dok je samo želeo da bude plejboj i milioner, a postao je novinar zaljubljen u svaku manu i vrlinu svoje partnerke

Piše: Maja Šarić

Foto: Romana Kasumović

Poznati par Vesna Radusinović (42) i Milomir Marić (59) ne prestaje da uzbuđuje javnost. Ona svojim knjigama, on sve gledanijim tok-šouom na televiziji. Ali čini se da najviše uzbuđuju jedno drugo, što nikad nisu ni skrivali, i to već deceniju i po. Brak i dalje ne pominju, mada se uporno predstavljaju kao supružnici.

Sa mnogo ljubavi i požrtvovanja vaspitavali su sada dvadesetogodišnjeg Vedrana Tuzlića, Vesninog sina iz pr-vog braka, koji je, kako priznaje njegova majka, mnogo sličniji Milomiru nego njoj. Ljubav poznate književnice i njenog nevenčanog supruga nije bila na prvi pogled, ali kad je planula, postala je ljubav na svaki pogled.

- Ljubav je, valjda, jedino osećanje koje vas prosto zadesi i neretko udesi tako da ne znate gde ste. Obično vas nađe kada prestanete da je tražite, tamo gde je najmanje očekujete. Verujem i u sudbinu. Marića sam upoznala baš davno, kad sam bila gimnazijalka. Tada se nije dogodila ljubav na prvi pogled. A nije ni kasnije, kada su nam se ponovo preplele, ispostaviće se, sudbinske staze. Mi smo se jednostavno našli i postali saborci, prijatelji, ljubavnici i mala porodica - priča Vesna Radusinović.

Tada je vaša veza bila skandalozna.

Vesna: Ako je skandal to što smo počeli da živimo zajedno u trenutku kada sam ja bila uveliko razvedena, a on raskinuo dugogodišnju vezu, i ako smo baš nas dvoje bili predmet ogovaranja celog grada, to je ozbiljan kompliment.

Milomir: Ako imate sreće da vam se desi nešto lepo, to samo u Srbiji može da bude prvorazredni skandal i predmet ogovaranja. Ali, eto, kad sam se našao u velikim životnim neprilikama, meni se desila upravo Vesna. Ne samo kao slamka spasa već i kao uvod u potpuno nov život. Posle svega, samo sam žalio što to stvarno nije bila ljubav na prvi pogled, onda kada smo se, pre mnogo decenija, prvi put sreli na mostu na Morači, u ondašnjem Titogradu. Posle smo se predugo tražili, a bilo bi bolje da smo se već tada našli.

Nastavak teksta Vam je dostupan u štampanom izdanju...

Vesna Radusinović i Milomir MarićVesna Radusinović i Milomir Marić