Jelisaveta Orašanin

Svi gledaju u Jelisavetu Orašanin, razlog vredan nekoliko hiljada dolara (foto)

Autor:

16.04.2024 17:33

Foto: Boško Karanović

Foto: Boško Karanović

Stajling Jelisavete Orašanin sinoć je privukao pažnju samo zbog jednog detalja



Sa sinoćnje utakmice Crvena zvezda – Studentski centar čini se da je komentarisanija tema stajling Jelisavete Orašanin umesto igre košarkaša.

Lepa glumica došla je u društvu mališana Petre i Bogdana kako bi bodrili supruga i tatu, Miloša Teodosića, u jeku spekulacija o razvodu.

Bane T. Stojanovic/ATAImages

 

Jednostavno odevena dramska umetnica na tribinama je nosila fenomenalnu majicu koju svaka žena treba da ima u svom garderoberu.

Teodosićeva supruga važi za jednu od najbolje odevenih Srpkinja, nije razočarala ni ovog puta, a odabrala je, u skladu s prilikom, nonšalantni autfit za nešto ležernije prilike.

Stajling Jelisavete Orašanin – modna lekcija o nonšalanciji

Ipak, veoma trendi i inspirativan za prolećnu sezonu. Stajling Jelisavete Orašanin ovog puta podrazumevao je farmerke dubokog struka od veoma svetlog džinsa, u kombinaciji sa svetloroze krop-topom.

Njen izbor bila je jednostavna majica zatvorenog okovratnika i kratkih rukava koja naglašava njen ravan stomak, a u pitanju je model ravnog kroja, veoma lagan i praktičan za tople dane.

Pročitajte Miloša Teodosića iz publike bodrila najslađa podrška - Petra i Bogdan zvezde tatine utakmice (foto)

Uz to je kombinovala „Miu Miu” torbicu koja je veliki hit ove godine među svetskim influenserkama, manji hobo model koji smo viđali u kombinacijama najbolje odevenih devojaka planete i čija cena iznosi 2.000 dolara, piše „Glossy”.

Bane T. Stojanovic/ATAImages

 

 

Komentari. (0)

Loading