Kraljica Leticija

Modni užas ili dominacija? Stajling kraljice Leticije je pravi spoj nespojivog

Autor:

19.04.2024 17:38

Foto: Photo by Carlos Alvarez/Getty Images

Foto: Photo by Carlos Alvarez/Getty Images

Stajling kraljice Leticije naišao je na oprečne komentare



Najnoviji stajling kraljice Leticije naišao je na različite komentare, što nije uobičajeno kada je reč o stilu španske kraljice.

Činilo se da ona kada je reč o modi ne greši, te se o njenim modnim izborima i lepoti uvek piše i priča isključivo u superlativu.

Carlos Alvarez/Getty Images

 

Supruga kralja Felipea otputovala je nedavno u Holandiju sa suprugom, gde su sa kraljicom Maksimom i njenim mužem imali niz aktivnosti.

Ona izuzetno vodi računa o tome kako će i u kojoj prilici biti stilizovana, pa ne čudi što nosi titulu jedne od najbolje obučenih žena u Evropi.

Ovog puta njen izbor je sve iznenadio, jer je spojila nespojive boje, te su komentari o najnovijem stajlingu kraljice Leticije razni. Za neke je i ovog puta izdominirala, neke je, pak, razočarala.

Stajling kraljice Leticije - kako ga vi ocenjujete?

Spoj crvene i roze je uvek diskutabilan i u zavisnosti od detalja lako može da pređe u degutantno, ali ako se pametno iskombinuje, može da bude veoma efektno.

Leticija je prelepu jarko crvenu haljinu sa okruglim izezom i zvonastim tri četvrt rukavima iskombinovala sa kaputom roze, veoma upadljive boje.

 

 

Kaput je bio duži od haljine, pa se ona samo nazirala ispod njega. Nije ga zakopčala, već ga je samo ogrnula preko ramena tako da je izgledao neobavezno i opušteno, piše "Glossy."

Pročitajte Ima 51 godinu, ali nijednu boru - Kraljica Leticija se kune u ovaj preparat, na botoks ne pomišlja

Celu kombinaciju upotpunila je torbom u istoj roze boji, koja je bila veoma skupa i izrađena od najkvalitetnije kože. Ipak, mnogi kažu da je upravo to bio suvišan detalj i nešto što je bilo na ivici kiča.

Uz sve to, ona je obula prave Barbi sandale na malu štiklu.

Komentari. (0)

Loading