Melina Džinović

Ona jednostavno zna: Melina Džinović u nikad izazovnijoj haljini, o šlicu svi pričaju (foto)

Autor:

09.11.2023 11:37

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Stajling Meline Džinović jednostavan je a efektan



Melina Džinović sa pravom slovi za jednu od najstilizovanijih i najlepših dama na javnoj sceni. 

Na sinoćnjoj promociji Lepe Brene stajling Meline Džinović privukao je znatiželjne poglede prisutnih, jer je modna kreatorka jednostavnošću pokazala kako se diktiraju modni trendovi.

Ata Images

 

Kožna haljina boje čokolade, čudnog kroja sa dubokim šlicem između nogu u prvi plan istakla je sve atribute zgodne kreatorke. 

U prvi plan istakla je smeliji dekolte, a stajling Meline Džinović ovaj put je bio monohromatski, s obzirom na to da su joj i salonke sa visokom potpeticom bile iste nijanse kao haljina.

Ata Images

 

Stajling Meline Džinović poželeće svaka dama da ponese

Sve je zaokružila nežnom a efektnom ogrlicom i svetlobež „Chanel” torbicom. Kada je reč o šminki, ostala je dosledna svojim nude tonovima koji u prvi plan ističu njenu prirodnu lepotu.

Harisova supruga sinoć je plenila širokim, prepoznatljivim osmehom, a na račun izgleda celo veče dobijala je samo komplimente.

Ata Images

 

Pročitajte Drugarice su, ali koja koju kopira - Jovana Joksimović stala Melini Džinović na crtu (foto)

Monohromatski stil veoma je aktuelan ove jeseni, a boje poput svetlobraon, bež, oker su pravi izbor kada želite da oduševite, što Melina kao neko iz sveta mode dobro zna, te je juče sve prisutne ostavila bez teksta. 

Komentari. (0)

Loading