Melina Džinović

Samo za dame više od 170 cm: Melina Džinović prošetala svetski trend Beogradom

Autor:

21.11.2023 17:41

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Čizme Meline Džinović su "must have" ove sezone, uklapaju se uz sve



Melina Džinović osim vanvremenske prirodne lepote važi za jednu od dama sa javne scene sa najviše stila.

A kako i ne bi kada je po vokaciji modna kreatorka čije toalete nose svetski poznate zvezde. Zato su i čizme Meline Džinović glavni trend ove jeseni i zime kada je obuća u pitanju.

Boško Karanović

 

Supruga Harisa Džinovića gde god da se pojavi sve zaseni kako savšreno izvajanom figurom, tako i modnim izborom koji mnoge dame požele da iskopiraju.

Tako je bilo i pre nekoliko dana kada je izlazila na večeru sa prijateljicama, a ćerka Đina fotografisala je majku u večernjem stajlingu koji su svi modni kritičari samo pozitivno komentarisali.

Čizme Meline Džinović slažu se uz sve, a daju stajlingu posebnu eleganciju

Kreatorka se odlučila za jednostavan stajling koji je začinila obućom od koje zastaje dah. Naime, Harisova lepša polovina ponela je proverenu malu, crnu haljinu koja ističe dekolte. 

Instagram

 

Dok su čizme Meline Džinović posebna priča. Kožna obuća boje čokolade savršeno se uklopila uz njen stajling, a nabori čizmama daju posebnu notu elegancije.

Pročitajte Ona jednostavno zna - Melina Džinović u nikad izazovnijoj haljini, o šlicu svi pričaju (foto)

Celokupan autfit zaokružila je pismo torbicom poznatog modnog brenda, a komplimenti na račun njenog izgleda samo su se nizali.

Čizme Meline Džinović, po mišljenju mnogih modnih stručnjaka jedan su od glavnih trendova ove jeseni i zime. Obuća koja se može kombinovati uz bilo kakav stajling, a kreatorka je pokazala kako mogu da budu "nosilac" celokupnog imidža.

Komentari. (0)

Loading