Jovana i Melina

Drugarice su, ali koja koju kopira: Jovana Joksimović stala Melini Džinović na crtu (foto)

Autor:

05.09.2023 18:05

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Jovana Joksimović i Melina Džinović mogu se pohvaliti besprekornim stilom, ipak jedna mora biti bolja...Da se porodice Joksimović i Džinović druže dobro je poznato, a  u prilog tome koliko su bliski govori činjenica da rođendanske proslave redovno slave zajedno.

Jovana Joksimović i Melina Džinović imaju dosta toga zajedničkog, između ostalog istančan ukus i gotovo nepogrešiv modni izbor, te je samim tim njihov modni duel bio neizbežan.

Instagram printscreen

 

Stil dve dame uvek je elegantan i karakterišu ga svedeni komadi prestižnih dizajnera.

Melina kao modna kreatorka mudro zna da izabere komade koji savršeno pristaju njenom tipu građe, posebno svečane haljine koja i sama dizajnira.

Pročitajte Jovana Joksimović ćerkama ovo nikako ne dozvoljava - Nisam im zamorče!

Talentovana kreatorka voli smele modele koji ističu siluetu, što ne čudi s obzirom na to da se može pohvaliti izvajanim telom.

Instagram

 

Njena prijateljica Jovana neguje pre svega ženstven stil, a može se reći da su njen zaštitni znak talasi u kosi, kao i lepršave haljine sa cvetnim dezenom.

Pročitajte Duel modnih ikona - Ceca Bojković i Neda Ukraden, ovo nikada niste videli (foto)

Voditeljka često bira color block autfite koje stručno kombinuje sa riđom bojom kose, a s vremena na vreme ume da ponese i neku ekstravagantnu i smelu kombinaciju.

K1 promo

 

Jovana Joksimović i Melina Džinović ipak imaju nešto zajedničko – prirodnu lepotu i širok osmeh.

Anketa

Komentari. (0)

Loading