Bred Pit

Ni botoks ni fileri mu ne bi pomogli: Zahvaljujući ovome je Bret Pit sačuvao mladolik izgled i glatku kožu

Autor:

17.07.2023 17:15

Foto: Photo by Adam Davy PA Images via Getty Images

Foto: Photo by Adam Davy PA Images via Getty Images

Savršen izgled Breda Pita na pragu sedme decenije svi komentarišu



Ako ste barem jednom pogledali "Neobični slučaj Bendžamina Batona", u kom glavnu ulogu igra Bred Pit, verovatno vas većina njegovih najnovijih fotografija podseća upravo na ovo filmsko ostvarenje.

Scott Gries/Getty Images

 

Slavni glumac koji će u decembru proslaviti 60. rođendan, od prvog pojavljivanja na javnoj sceni važi za jednog od najlepših muškaraca u Holivudu. 

Pročitajte Saveti holivudske zvezde - Kako da budete elegantni poput Breda Pita

Iako ima mladoliko lice, izgled Breda Pita često biva na meti komentara što je bio slučaj i juče kada se pojavio na finalu Vimbldona.

Photo by Adam Davy PA Images via Getty Images

 

Kako za Femail tvrdi Lora Kej, specijalistkinja kozmetologije i osnivačica brenda Laura Kay London, za sjajan izgled Breda Pita zaslužna je kombinacija programa za održavanje kože.

– Čini se da Bred ulaže u suptilna "podešavanja" da bi zadržao mladolikost. Danas su njegove fine bore smanjene, a koža mu je orošena i sveža.

Zbog toga mislim da je koristio botoks da smanji bore, kao i da ide na pilinge lica kako bi podmladio kožu – istakla je ona, pa dodala:

Pročitajte I suknja mu dobro stoji - Bred Pit u neobičnom izdanju (foto)

– Verovatno se fokusirao na određena područja, uključujući vrat vilicu i liniju kose, na kojima su znakovi starenja vrlo primetni. Uz veštu ruku, ljudi će teško primetiti razliku, a ipak ćete se transformisati.

Photo by Karwai Tang WireImage via Getty Image

 

Lora dodaje da je Bred najverovatnije počeo da radi na sebi nakon razvoda od Anđeline Džoli 2016. godine.

Pročitajte Finalni udarac - Bred Pit zauvek završio sa Anđelinom, odrekao se poslednje stvari koja ih je vezivala

Ona veruje i da glumac koristi kreme za zaštitinim faktorom od UV zračenja, čime preventivno deluje na prerano starenje, pa mu koža nije opuštena, nema pege i toliko bora koliko imaju njegovi vršnjaci. 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading