Saveti holivudske zvezde: Kako da budete elegantni poput Breda Pita

Autor:

03.09.2021 17:30

Foto:

Foto:

Bred Pit smatra da je jednostavnost sinonim za eleganciju. Detalji i kvalitet obrade, kao i diskretnost još neke su stavke na listi prioriteta kada je odevanje holivudske zvezde u pitanju



Jedan od onih fatalnih zavodnika Holivuda, Bred Pit (57) vrlo dobro zna da kako da ostavi utisak. Njegove elegantne kombinacije sa crvenih tepiha, nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, a u nešto malo manje oficijalnim prilikama, glumac prednost daje udobnim komadima.


Pročitajte i Iako je rešila da ga muči, Anđelina će morati da pristane na Bredove zahteve na sudu

Photo by Amy Sussman/Getty Images Via Guliver

 

Bred Pit je u razgovoru za magazin Esquire priznao da se ne opterećuje modom i da svoj stil odevanja i ne može nazvati stilom.

- Volim jednobojno, a da to ne izgleda kao uniforma. Volim jednostavnost. Sviđaju mi se detalji u šivenju, način na koji osećaš odeću. To je jedino što mi je važno - kažePit.

Glumac priznaje da voli da ulaže u luksuzne materijale, te da ga ne zanimaju upadljivi komadi i oni koji su u trendu.

Pročitajte i Fotografije čuvenog Breda Pita u kolicima uplašile javnost - Šta se krije iza svega?

Amy Sussman, Getty Images via Guliver

 

- Ne želim da izgledam uobraženo, ali želim da,ako dođete blizu, primetite neke stvari. Sviđa mi se kada kao nešto prijatno osećam postavu odela. Takvi detalji su mi važni. Previše je iscrpljujuće pratiti trendove. I ne podnosim reklamne panoe - jednostavno ne želim da budem reklama - izričit je Pit.

Glumac je potom došao do zaključka da njegov stil ima veze i sa godinama.

- Kako stariš, postaješ neraspoložen, a udobnost ti postaje važnija. Mislim da je to objašnjenje -  zaključio holivudski glumac.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading