Anđelina Džoli: Prvo deca, pa tek onda karijera

Autor:

21.04.2021 19:30

Foto:

Foto:

Holivudska glumica Anđelina Džoli priznala je za Entertainment Weekly da je zbog obaveza oko dece odustala od režiranja filmova i da prihvata samo one uloge zbog kojih minimalno odsustvuje od kuće



Holivudska glumica i rediteljka Anđelina Džoli (45) otkrila je za Entertainment Weekly kako je razvod od Bred Pita uticao na njene ciljeve u karijeri. Pošto sebe, kako je priznala, doživljava kao samohranu majku, od kada se rastala od Pita 2016, ona je prihvatala manje projekata nego ranije, a režiju je trenutno stavila po strani.

Pročitajte i Da li se Bred Pit predomislio - uhvaćen ispred kuće Anđeline Džoli?

- Volim da režiram. Međutim, promene koje su se odigrale u mojoj porodici ne omogućuvaju mi da se kao reditelj posvetim filmu jer to iziskuje posvećenost tokom minimum dve, tri godine - priznala je jedna od najplaćenijih zvezda Holivuda, koja sa Pitom deli starateljstvo nad petoro od njihovo šestoro dece: Paksom, Zaharom, Šilou i blizancima Vivijen i Knoksom, dok njihov najstariji sin Medoks već ima 18 godina.

Getty Images / Monica Schipper

 

Oskarovka je priznala da je brzo postala svesna trenutne životne realnost: pošto mora više da bude prisutna kod kuće, zbog dece, prihvata samo uloge koje zahtevaju nekoliko dana odsustva, a odbija one zahtevnije zbog kojih bi morala duže da bude na snimanju.

Pročitajte i Da li se Bred Pit predomislio - uhvaćen ispred kuće Anđeline Džoli?

Kako je ispričala, tokom pandemije korona virusa, najviše pažnje posvećuje zdravlju i sreći svoje dece. Sva deca, čak i student Medoks, su kod kuće sa njom, ali se redovno viđaju sa ocem i posećuju ga.

- Oni drže korak sa svim svojim školskim zadacima, uče jezike, sviraju instrumente, igraju društvene igre, ali i pomažu mi u pripremanju večere. Nije bilo previše prilagođavanja nastavi online, prihvatili su je lako - navela je oskarovka.

Getty Images / Jeff Kravitz

 

Kako je priznala, usporavanje života zbog pandemije joj je prijalo jer je neposredno pre nego što je korona virus paralisao svet, sa petoro dece boravila u Albukerkiju u Novom Meksiku gde je ona snimala novi film, a oni provodili vreme zajedno obilazeći zemlju i upoznajući tamošnju kulturu.

- Učim ih da budu skromna deca, ne previše zahtevna, ali da streme visokim ciljevima - pohvalila se Anđelina.

 

Komentari. (0)

Loading