Hijaluron - ključ mladolikog izgleda :

Dr Brankica Tepavčević, specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije, osnivač BT Aesthetic Surgery Centera, posebnu pažnju posvetila je kreiranju novih metoda u oblasti nehirurškog podmlađivanja

Nekada je klasična hirurgija - face lifting - bila jedini izbor, ali se stručnjaci sve više opredeljuju za kratke procedure koje se veoma efikasno bore sa znacima starenja. Tretmani hijaluronskom kiselinom poboljšavaju celokupno stanje i hidriranost kože, te ne čudi što su u fokusu estetskih hirurga. Osim toga, savremena tehnologija proizvodi hijaluron sa velikim face lifting kapacitetom, a telo ga prepoznaje kao svoje, te nema neželjenih efekata.

Ja se čvrsto držim pravila da je važna individualna lepota a ne da ličimo jedni na druge, da imamo ista usta, noseve itd. - objašnjava dr Brankica Tepavčević svoju filozofiju ženske lepote. - Stručna primena hijalurona zahteva i tanani osećaj za meru i proporciju, tako da i malim korekcijama možemo da postignemo sklad. Moji klijenti se šale kako ih nakon intervencije hijaluronom okolina zadirkuje da su se sigurno zaljubili, jer izgledaju sveže, a ne čudno, drugačije. To što se moj “rad” ne primećuje veliki je kompliment! Ja sam prvenstveno lekar i sve što radim mora da bude u interesu zdravlja klijenata. Treba znati reći ne onome ko zahteva nepotreban ili štetan zahvat. Jer, samo besprekoran etički pristup daje dobre rezultate.

Hijaluron - ključ mladolikog izgleda Hijaluron - ključ mladolikog izgleda