Branislav i Danijela

Ponovo oči u oči: Branislav Lečić i Danijela Štajnfeld pred sudom

Autor:

10.07.2024 17:05

Foto: Stefan Tomasevic/ATAImages

Foto: Stefan Tomasevic/ATAImages

Branislav Lečić i Danijela Štajnfeld ponovo pred sudom, evo kada je zakazano sledeće ročište



Branislav Lečić i Danijela Štajnfeld pre tri godine našli su se pred sudom nakon njenih optužbi da ju je glumac silovao.

Više javno tužilaštvo u Beogradu odbacilo je krivičnu prijavu koju je Štajnfeldova podnela protiv Lečića, ali je izjavila da se na tome neće završiti.

K1 Televizija screenshot

 

Glumica je sada pokrenula privatnu krivičnu prijavu protiv Branislava Lečića zbog javne uvrede, a danas je u Prvom osnovnom sudu održano prvo ročište.

U pitanju je privatna tužba zbog javne uvrede. Kako je za Blic TV rekla advokatica Sofija Ilić, okrivljeni Branislav Lečić je, gostujući u televizijskim emisijama, govorio neistine o njenoj klijentkinji, što predstavlja uvredu.

Pročitajte Neodoljivi dečak plavih očiju - Ninin i Lekin sin je baš porastao

Današnje ročište zakazano je zbog pokušaja medijacije, međutim do toga nije došlo. Sudija Dušica Ristić je naredno ročište zakazala za oktobar, kada će biti predočeni dokazi i saslušane obe stranke u postupku.

- To je privatna tužba koju je moja klijentkinja podnela protiv Branislava Lečića koji je gostovanjem u emisijama na televizijama sa nacionalnom frekvencijom izneo određene neistine koje predstavljaju uvrede. U ovom trenutku neću davati dalje izjave jer je postupak u toku - rekla je advokatica za Blic TV.

Komentari. (0)

Loading