Nina i Branislav

Neodoljivi dečak plavih očiju: Ninin i Lekin sin je baš porastao

Autor:

12.06.2024 21:16

Foto: Mirko Tabašević

Foto: Mirko Tabašević

Sin Nine Radulović je pravi tinejdžer



Nina Radulović i Branislav Lečić važili su za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni.

O njihovoj ljubavi dugo se pisalo, a razlika od 31 godine nikada nije bila prepreka za sreću i odluku da u oktobru 2010. godine stupe u brak. 

Mirko Tabašević

 

Pet meseci kasnije postali su roditelji dečaka Lava, koji je njihovim životima dao novi smisao. Tada niko nije pomišljao da bilo šta može da krene po zlu.

Uprkos jakim emocijama, bračni partneri su 2016. godine saopštili da se razvode, a sin Nine Radulović koji je tada imao samo pet godina nastavio je da živi sa njom u luksuznom stanu na Dedinju. 

Pročitajte Te 2012. godine Nina Radulović mislila je da živi bajku sa Lečićem, nije ni slutila da se ovo događa

Iako su mu se roditelji razišli, sin Nine Radulović i Branislava Lečića stasao je u kulturnog i vaspitanog dečaka, a kako godine prolaze mnogi se samo pitaju - na koga mališan liči?

Sudeći po fotografijama koje ponosna mama povremeno podeli na društvenim mrežama sin Nine Radulović i Branislava Lečića je od oba roditelja pokupio najbolje. 

Instagram

 

Za razliku od atraktivne voditeljke, Lav ima plave oči, ali mnogima, ipak, deluje da više liči na majku nego na oca, a tome je, bez ikakve sumnje, doprineo neodoljivi osmeh koji ne skida sa lica. 

Sin Nine Radulović i Branislava Lečića u aprilu je proslavio 13. rođendan, a roditelji su mu tom prilikom priredili žurku za pamćenje. Lav je mamina najveća podrška, ali, kako sama ističe, i najveći kritičar. 

Instagram

 

- Lav je sada već veliki. Polako počinje da ostaje sam kod kuće i uživa u toj samostalnosti, on je neko ko je sazreo u tom mom procesu rada.

Ja mu kažem: "Mama mora da ide da radi, ali zato i ti radiš". Ne dozvoljavamo da se desi neka četvorka, uvek idemo na peticu” - ispričala je svojevremeno Nina u emisiji "Premijera".

Komentari. (0)

Loading