Dragana Bekvalac

Starija sestra Nataše Bekvalac pobedila je tešku bolest, samo je gubila na kilaži, ovo je ona danas

Autor:

25.06.2024 11:20

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Starija sestra Nataše Bekvalac veliki je boracNajstarija sestra Bekvalac, Dragana, primer je da žena svojom snagom i verom u život može sve. Starija sestra Nataše Bekavalac baš na dan kada je rodila ćerku Zoi saznala je nimalo prijatne vesti.

Miloš Nadaždin

 

- Znate kako je bilo?! Bombardovanje... 11. 4. 1999. nisam nikada mogla da pišem o ovom periodu mog života. Jedan je od težih. Muž u vojsci, tata ostaje u Srbiji, a mi žene same odlazimo u Loveč jer je tata tamo bio fudbalski trener.

Pošto sam u devetom mesecu, pozlilo mi je u avionu, slećemo i hitan porođaj... Ostajem sama u bolnici među nepoznatim ljudima, ne znam jezik, ostavljaju me ne misleći da ću se za pola sata poroditi. Ranije dosta... I tada kreće pakao.

Ona je jedino bila dobro... Moja Sara. Umirem lagano od bolova i još mi saopštavaju da imam tumor na pankreasu i akutni pankreatitis. Ok.

Pročitajte Bolest Marijane Mateus otkrivena rano, doktori su dali sve od sebe da je spasu

Postporođajna depresija sledi i neću više ništa. Neću ni da živim... Posle dve nedelje prihvatam nju i tada kreće moj rolerkoster sa Zoi. Kako ona kaže: "Majka ja ne znam šta ti više nije jasno", kada je bilo šta pitam...

"Pa nisi me rodila kada treba, a ne nešto drugo", i neka.... Volim što je svoja, volim što zna šta neće, obožavam što je uradila sve ono što ja nisam smela, što mi je kao mala rekla: "Hoću samo onako kako ja hoću, slagala se ti ili ne"...

Bilo je teško, ali sam danas ponosna majka jedne samostalne, hrabre, inteligentne devojke, jedne velike umetničke duše, prvenstveno ispravne i jake žene - napisala je sestra Nataše Bekvalac prošle godine na Instagramu. 

Danas, Dragana je uspešna preduzetnica, ponosna majka dve ćerke i najbolja supruga svom mužu Mihajlu Šekularcu

Instagram

 

U 52. godini može se pohvaliti linijom na kojoj joj zavide upola mlađe žene, a sve to duguje zdravom životu i pozitivnom energijom koju emituje na svakom koraku. 

Pogledajte i sami kako danas izgleda starija sestra Nataše Bekvalac. 

 

 

 

 

 

Komentari. (0)

Loading