Marijana Mateus

Bolest Marijane Mateus otkrivena rano, doktori su dali sve od sebe da je spasu

Autor:

04.01.2024 19:01

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Bolest Marijane Mateus bila je prekretnica u njenom životu



Marijana Mateus je širokim osmehom i prelepom energijom osvojila srca publike. Međutim, malo ko zna da je poznata modna kreatorka iza sebe ostavila teško i nimalo prijatno životno iskustvo.

Iako nikada nije krila detalje privatnog života, bolest Marijane Mateus do sada je bila tajna za sve.

Instagram

 

Naime, neposredno pre razvoda od Lotara Mateusa, Marijani je dijagnostikovan tumor između jajnika i debelog creva, a sve do operacije nije znala da li je on maligni ili benigni. 

Pročitajte Luksuz koji sebi malo ko može da priušti - Stanovi Marijane Mateus izgledaju nestvarno, slobodno zavirite (foto)

- Posle svih tih putovanja, prijema, intenzivnog vrtoglavog života koji smo vodili, počelo je da puca po šavovima.

Nešto malo pre razvoda između jajnika i debelog creva dijagnostikovan mi je ogroman tumor, za koji se do operacije nije znalo da li je maligni. 

Tada sam prvi put shvatila koliko sam stresan život imala sa Lotarom Mateusom. Bolest me je naterala na preispitivanje i nametala mi pitanje da li ga i dalje volim.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marijana (@marijanamateus)

- Ako ne, zbog čega ta mesečna apanaža i finansijska sigurnost koju mi je pružao treba da bude jedina važna stvar u mom životu.

Pročitajte Dama sa stilom - Marijana Mateus održala lekciju, bele patike se ovako nose (foto)

- Šest nedelja sam živela sa saznanjem da me čeka teška operacija. Nikada u životu nisam bila toliko slaba, ali sam sve stoički izdržala. Imala sam divnog doktora, sjajnu negu i mnogo sreće da je sve dobro prošlo.

Kada su videli u kakvoj je fazi tumor, rekli su mi sa stoprocentnom sigurnošću da neće biti nikakvih zračenja i da će se sve povući samo od sebe - ispričala je Marijana, prenosi Still

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marijana (@marijanamateus)

Bolest Marijane Mateus uspešno je izlečena, a sa Lotarom se, kako sama ističe, rastala u prijateljskim odnosima iako jedno vreme nisu bili u kontaktu. 

Komentari. (0)

Loading