Jelena Veljača

Jelena Veljača slavi, treća sreća se događa

Autor:

13.06.2024 18:48

Foto: Dalibor Danilović

Foto: Dalibor Danilović

Sreća Jelene Veljače se ne može sakriti, za osmeh ima poseban razlogSreća Jelene Veljače ne može se opisati rečima. Pre tačno tri godine slavna glumica i spisateljica zarekla se na večnu ljubav svom izabraniku Vitu Turšiću.

Dalibor Danilović

 

Bajkovita ceremonija održana je u srcu Zagreba, u krugu porodice i najbližih prijatelja. 

Pročitajte Promena iz korena - Jelena Veljača nije ista žena, fotografije sve govore

Zanosna mlada blistala je u kratkoj venčanici sa potpisom Aleksandra Makvina, dok se njen suprug odlučio za elegantno odelo, sa belom košuljom i šarenom kravatom.

Bračni partneri upoznali su se godinu dana pre venčanja, kada je Vito ugostio Jelenu u svom podkastu "BizCasting", gde su razgovarali o mnogim temama.

Prilikom upoznavanja pitao ju je ”diramo li se”, misleći na rukovanje, budući da je u to vreme korona bila u punom jeku, a ona mu je šarmantno odgovorila: ”Pa može, hajde, zbog vas ću rizikovati”.

Već tada je svima postalo jasno da među njima postoje određene varnice. Jelena se na prvi pogled dopala Vitu, dok je on svojim šarmom polako osvajao njeno srce i naterao je da ponovo veruje u ljubav.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Veljača (@jelka12)

Da je sreća Jelene Veljače i posle tri godine braka velika, iskrena i čista pokazuje i objava koju je podelila na svom Instagram profilu, a koju možete pogledati OVDE.

- Moj najdraži dan ikada - napisala je, između ostalog, glumica, a čestitke povodom treće godišnjice braka i dalje pristižu. 

Komentari. (0)

Loading