Velika sreća

Fotografija s venčanja Jelene Veljače oduševila sve: ovo je moj čovek zauvek!

Autor:

12.06.2021 17:30

Foto:

Foto:

Svadba Jelene Veljače ovog vikenda glavna je tema medija u regionu, Glumica je u romantičnoj atmosferi rekla sudbonosno 'da' svom partneru Vitu Turšiću.



Jelena Veljača i Vito Turšić danas su, tačno u podne jedno drugome zakleli na večnu ljubav. Bajkovito venčanje održalo se u srcu Zagreba, a mladenci su svoju sreću podelili u krugu bliskih prijatelja i porodice. Novopečeni supružnici nisu skidali osmeh sa lica, a neopisiva energija koja se širila botaničkim vrtom bila je zaista fenomenalna.

Petar Đorđević

 

Svadba Jelene Veljače bajkovita!

Glumica je svečanu ceremoniju upriličila savršenomo kratkom venčanicom s potpisom Aleksandra MeKvina, dok je njen izabranik odabrao klasično elegantno odelo, s belom košuljom i šarenom kravatom.

Nakon završetka ceremonije, Jelena je na svom Instagram profilu objavila preslatku fotografiju sa svojim suprugom, uz koju je poručila: - Sad sam shvatila da nemam ni jednu objavu s venčanja, ovo je moj čovek, zauvek!

Pročitajte i Ovo je verenik Jelene Veljače - Pevačica odlučila da stane na ludi kamen?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Veljača (@jelka12)

Jelena i Vito upoznali su se pre tek nešto više od godinu dana, kada je Vito ugostio Jelenu u svom podkastu 'BizCasting', gde su razgovarali o mnogim temama. Prilikom upoznavanja pitao ju je 'diramo li se', misleći na koronu, a Jelena mu je na to rekla: 'Pa može, hajde, zbog vas ću rizikovati'.

Tada je bilo jasno da među njima postoje određene varnice. Jelena je potpuno zaludela Vita, a Vito je svojim šarmom uspeo da osvoji srce lepe glumice, te da je 'natera' da braku da još jednu šansu.

Komentari. (0)

Loading