Vera Matović

Ćerka doktor nauka, sin se školovao u Americi, ovo su deca Vere Matović, Violeta i Miljan

Autor:

25.05.2024 21:17

Foto: Amir Hamzagić/ ATA Images

Foto: Amir Hamzagić/ ATA Images

Deca Vere Matović nikada se nisu eksponirala u javnosti



Pevačica Vera Matović može se pohvaliti pet decenija dugom karijerom, tokom koje je osvojila brojne festivalske nagrade, snimila na desetine hitova, prodala milione gramofonskih ploča i kaseta.

Zarađeni novac brižljivo je čuvala i mudro ulagala, pa je tako danas, kažu upućeni, vlasnica jedne od najskupljih kuća na Senjaku, ali i impozantne kolekcije umetničkih dela. Ipak deca Vere Matović njen su najveći ponos.

printscreen

 

Ona sama bi, verovatno, kao najveće bogatstvo izdvojila skladan porodični život. Sa suprugom Ratomirom Raćom Matovićem, harmonikašem, provela je pola života, deleći dobro i zlo.

Najveću sreću donela su im deca, ćerka Violeta i sin Miljan

- Ćerka mi je doktor nauka na temu “Terorizam”, živi u Beogradu. Sin je završio Ekonomski fakultet u Americi. Moja deca su moj ponos.

Bili su daleko od estrade i imali zacrtan put, put do uspeha - ispričala je jednom prilikom pevačica, koja se trudi da Violetinu i Miljanovu privatnost maksimalno sačuva. 

Deca Vere Matović grade uspešne karijere

Zbog prirode posla Vera Matović i njen suprug nisu, tokom odrastanja dece, bili sa njima onoliko koliko su želeli, a o tome pevačica danas kaže:

- Svako dete hoće i oca i majku uz sebe. Kada je moja ćerka bila mala, nismo provodili mnogo vremena sa njom.

Jednog dana je bila kod drugarice i oni su imali ručak u određeno vreme. Dođu sa posla mama i tata njene drugarice i svi zajedno ručaju.

Facebook

 

Ona je to gledala i pitala me: “Majko, a kad ćemo mi zajedno da ručamo?” To je mene jako zabolelo. Suprug i ja nismo u toku meseca bili sa njom ni pet dana.

E, to je bolno bilo, ali narod mi nije dao drugačije. Želela sam i da napustim ovo sve, ali stalno su me zvali.

- Suprug i ja smo neizmerno ponosni na našu decu. Izrasli su u časne ljude. Mogli su sve da urade, ali nisu. To je do njih, a ne do roditelja. Mi smo ih samo pratili - napomenula je govoreći o roditeljstvu.

Pročitajte Ekskluzivno! Vera Matović demantovala napise medija - Neću da me iko svađa sa kolegama

Deca Vere Matović nikada nisu volela medijsko eksponiranje, zato osim ovih fotografija iz njihovog detinjstva nemamo prilike da vidimo kako danas izgledaju.

Pevačica je jedna od retkih velikih zvezda koja je uspela da sačuva porodicu i privatni život daleko od očiju medija, što je danas gotovo nemoguće.

Antonio Ahel/ATA Images

 

 

Komentari. (0)

Loading