Aleksandra Tomić

Aleksandra Tomić iskreno o sinu i suprugu: Andrija je od prvog dana bio spreman, ja ne

Autor:

10.03.2024 21:35

Foto: Boško Karanović

Foto: Boško Karanović

Aleksandra Tomić o roditeljstvu prvi put je progovorila, ovo niko nije očekivao



Aleksandra Tomić i Andrija Milošević pre dve godine ostvarili su se prvi put u ulozi roditelja malenom dečaku Relji.

Plavokosi dasa stigao je kao kruna dugogodišnje ljubavi, a Aleksandra Tomić o roditeljstvu nije želela da govori sve donedavno.

Boško Karanović

 

Sin je njihove živote preokrenuo za 180 stepeni, o čemu je glumica potpuno iskreno govorila u podkastu posvećenom roditeljstvu i majčinstvu „Jednostavno roditelj”.

Aleksandra Tomić o roditeljstvu nikad iskrenije

Iako su se tokom devet meseci trudnoće pripremali za prve dane sa bebom, kako kaže Andrijina supruga, čovek nikada ne može biti potpuno spreman na novorođenče.

- Ja sam osoba koja nije imala do desetak dana pred porođaj one osnovne stvari. Dok smo Relja i ja ležali u porodilištu, Andrija je s drugarima sastavljao krevetac i sve ostale stvari.

mirko tabašević

 

Ispadne nam pelena, ja ležim poluživa pored Andrije dok ga on presvlači. Andrija je bio toliko spreman da nauči sve što je potrebno i da se suoči sa svim tim stvarima da je on potpuno preuzeo tu prvu noć na sebe.

Pročitajte Andrija i Đeđa stali na crtu Jelisaveti i Teu - Fotografija srušila društvene mreže (foto)

Tako da je to bilo i komično, presmešno. Ali niko te za to ne spremi niti može da te spremi. Ti možeš da slušaš tuđe primere i iskustva i da pokupiš savete ali ne znaš šta tebe očekuje te prve noći.

Kad smo ga doveli iz porodilišta, njemu je sve bilo toliko veliko da je visilo pa smo morali da odemo odmah i dokupimo garderobu jer sam ja pogrešnu veličinu kupila - ispričala je jednu od anegdota Aleksandra Tomić o roditeljstvu kroz osmeh.

Komentari. (0)

Loading