Mira Adanja Polak

Posle 8 spontanih pobačaja došao je on: Ovo je sin jedinac Mire Adanje Polak (foto)

Autor:

22.05.2024 17:01

Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Sin Mire Adanje Polak njen je najveći ponos, podario joj je troje unučića



Ugledna novinarka i voditeljka Mira Adanja Polak ima karijeru kakva se samo može poželeti, ali ne krije da je njen najveći uspeh sin Marko kojeg je dobila nakon velike borbe.

Sin Mire Adanje Polak na svet je došao iz ljubavi sa Martinom Darkom Polakom, raketnim inženjerom.

Marija Mlađen/ATAImages

 

- Reći ću vam još jedan detalj, ali vas molim da od mene ne tražite da ga elaboriram. Sina sam rodila tek iz devetog puta. Da li to dovoljno ilustruje upornost? - izjavila je novinarka jednom prilikom. 

Sin Mire Adanje Polak, inače lekar po profesiji, u braku sa Sanjom Pendić Polak dobio je troje dece: ćerku Laru i sinove Andreja i Davida.

Pročitajte Mira Adanja Polak nema od bola, potvrdila najtužnije vesti

- Ne znam, mislim da sam bila dobar roditelj. Kako su vaspitali sestru, brata i mene, tako sam i ja vaspitavala svoje dete. Teško je odoleti modelu koji ste dobili od roditelja, a iskreno, ne vidim da je bio loš.

Možda sam tu i tamo morala nešto da modernizujem, ali u suštini, to je to. Poštovala sam sinovljevo pravo na sopstveno mišljenje, nisam mu se petljala u život, nisam davala savete, trudila sam se, a i danas pokušavam da mu pomognem kad god to od mene traži – istakla je Mira svojevremeno.

- Moj sin Marko je isti otac, ali je zato unuka Lara ista ja. Jedva čekam da me zameni – zaključila je voditeljka.

 

Komentari. (0)

Loading