Nikola Rokvić

23. dana hodočašća javili su se prvi problemi, ovo su najnovije informacije o zdravlju Nikole Rokvića

Autor:

14.05.2024 17:21

Foto: Milan Maricic/ATAImages

Foto: Milan Maricic/ATAImages

Zdravlje Nikole Rokvića tokom hodočašća sve brine, ovo su najnovije informacije



Danas je 23. dan od kako se najhumanijim motivom Nikola Rokvić otisnuo put Grčke i manastira Svetog Nektarija na ostrvu Egina.

Pevač je peške krenuo iz srpske prestonice, a svakodnevno obaveštava pratioce na Instagramu kako napreduje, a svi se najviše brinu o tome kakvo je zdravlje Nikole Rokvića.

Instagram

 

Rokvić se danas oglasio ne tako lepim povodom i otkrio svojim pratiocima sa kojim poteškoćama se susreo.

- Evo idem prema Larisi, malo mi se prispavalo. Sad sam na 28. kilometru, puls mi ide na 95. Malo su teže noge danas nešto, ali idemo dalje. Živeli ljudi, radujte se - rekao je Rokvić.

Zdravlje Nikole Rokvića je još uvek stabilno

Iako su se svi na trenutak zabrinuli da li je to zdravlje Nikole Rokvića narušeno, razloga za strah nema jer pevač veoma vodi računa o svakom koraku i postupku.

Inače, Nikola je iskoristio priliku da se javno zahvali pevačici Aleksandri Prijović i njenom suprugu Filipu Živojinoviću koji su donirali novac za decu koja su onkološki pacijenti i time podržali njegovu misiju.

Pročitajte Deca su najveće bogatstvo - Godinu dana nakon rođenja ćerkice Nikola Rokvić iskreno o prinovi

- Pomaže Bog dragi ljudi, nadam se da ste dobro. Ja moram javno da se zahvalim Aleksandri Prijović i Filipu Živojinoviću što su podržali našu misiju i uplatili donaciju, ovaj put za dečiju radost.

Hvala vam dragi moji, Bog vas blagoslovio i mnogostruko vam vratio - rekao je pevač.

Komentari. (0)

Loading