Sanja i Aleksandar

Na dan Acine svadbe oglasila se Sanja: Sada kada se to konačno desilo ne želim da ćutim! Nije se dalo da postane gospođa Sofronijević

Autor:

08.05.2024 10:31

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Sanja Ćulibrk posle raskida život je nastavila dalje



Sanja Ćulibrk posle raskida dvogodišnje veze sa Aleksandrom Sofronijevićem nasmejano je nastavila život dalje. Uspešno gradi svoju televizijsku karijeru i trudi se da uživa u svakom momentu. 

Iako su mnogi verovali da će baš ona postati gospođa Sofronijević, to se nije dogodilo. Sofrino srce zarobila je prelepa doktorka Kosana sa kojom je 7. maja stao na ludi kamen.

Antonio Ahel/ATAImages

 

O raskidu sa Sanjom dosta se u medijima spekulisalo, a te 2022. godine harmonikaš je naveo i šta je bilo glavni razlog. 

- Raskid nije bio težak. Nama je bilo super dok je trajalo, ali došli smo do jedne tačke, posle koje nismo mogli da nastavimo dalje.

Pročitajte Ženi se Aca Sofronijević! Svatovi krenuli po mladu, prva fotografija

- Posle nekog vremena nastanu razlike koje nisu mogle da se pomire, morali smo to da prekinemo, žao mi je, život ide dalje i mislim da je tako bolje i za jedno i za drugo - rekao je Aca koji se juče oženio ženom svog života. 

Antonio Ahel/ATAImages

 

Za to vreme Instagram nalog prelepe Sanje Ćulibrk bilo je mesto na koje su mnogi kliktali. Šta radi, da li će mu čestitati javno, da li će bilo šta objaviti...

I jeste, najnoviji video zapis u kom je pokazala da je zgodnija nego ikada pozirajući u prelepoj večernjoj haljini. 

"Trebalo mi je neko vreme da oblikujem svoj glas, i sada kada se to konačno desilo, ne želim da ćutim", poručila je Sanja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanja Culibrk (@culibrkova_)

Da li je nekadašnjem partneru poželela sreću u braku ili ne za sada nije poznato. Sigurno je da su ostali u korektnim odnosima i da ružnim rečima nema mesta. 

 

Redakcija

Autor

Komentari. (0)

Loading