Nina Badrić

Razvod ju je dotukao, Nina Badrić potpuno iskrena: Velika je to trauma

Autor:

25.04.2024 12:06

Foto: Jelena Balić

Foto: Jelena Balić

Razvod Nine Badrić nije bio lak



Iako joj se ime često spominje u medijima, Nina Badrić retko govori o privatnom životu. 

Besprekornim izgledom i prirodnim šarmom uvek je privlačila pažnju muškaraca, ipak, sudbonosno ”da” izgovorila je samo jednom, ali ni ta ljubav nije potrajala.

Kako je razvod Nine Badrić bio izuzetno težak ta tema se retko otvara, međutim, pevačica je nedavno napravila izuzetak, a njene reči se i dalje prepričavaju. 

Andreja Damnjanović za Story

 

Pevačica je, naime, bila udata za biznismena Bernarda Krasnića koji ju je 2003. godine zaprosio u Dubrovniku. Romantičnu svadbu su pažljivo organizovali, a svedoci njihove ljubavi bilo je 180 zvanica

Pročitajte Doživela moždani udar, lekari su se borili za njen život - Potresna objava Nine Badrić slama srca

Razvod Nine Badrić usledio je nakon 12 godina braka, a o krahu ljubavi je tek nedavno progovorila. 

- Bila sam u braku 12 godina i to je već prošlo vreme za mene. Bio je to nekakav period mog života, ja ga se sećam po više-manje lepim stvarima.

Ljudi uvek imaju svoje razloge zašto nešto ne uspe. Moram da priznam da je razvod jako grozna stvar, da je vrlo teško preživeti. To je jedna veoma velika trauma za oboje, bez obzira kakav god brak bio.

Uvek mi bude žao kada pročitam da se neko razvodi jer sam sama prošla kroz to i znam da je teško - rekla je nedavno pevačica za Blic

Pročitajte Visoka moda za manje od 100 evra - Haljina Nine Badrić idealna za novogodišnju noć

Razvod Nine Badrić posve je promenio njen pogled na svet. 

- Za mene je ljubav sada puno drugačija nego što sam je doživljavala pre samo pet, šest godina. Moj pojam ljubavi je sada jedno veliko poverenje, prijateljstvo...

Od svog partnera bih očekivala da mi bude najbolji prijatelj. Ne želiš da ga izdaš, hoćeš da ga sačuvaš, da je stalno tu. Strast i zaljubljivanje ne igraju veliku ulogu kod mene.

To ne možeš naručiti, niti kupiti, to se desi. Jedino što ne možeš kupiti je taj susret koji ti Bog da ili ne da - zaključila je ona.

Komentari. (0)

Loading