Snežana Đurišić

Snežana Đurišić je ovu pesmu posvetila Vanji Miloševiću, emotivno (video)

Autor:

19.04.2024 08:32

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Ova pesma Snežane Đurišić je posvećena Vanji Miloševiću, više nije tajnaaSnežana Đurišić godinama uživa u skladnoj, emotivnoj vezi sa partnerom Vanjom Miloševićem.

Ugledni beogradski ginekolog velika joj je životna podrška, a malo ko zna da je baš ova pesma Snežane Đurišić posvećena čoveku koga neizmerno voli i poštuje.

ATA Images

 

Prelepa pesma Snežane Đurišić „Moj genije”, protkana najlepšim emocijama, već na prvo slušanje osvojila  je srca publike i postala veliki hit, a posvećenja je njenom dugogodišnjem partneru. 

Pročitajte Bili su razočarani u mene - Snežana Đurišić se zbog ljubavi sukobila sa porodicom, nisu uspeli da ih razdvoje

- Jeste ta pesma posvećena Vanji, naravno da je posvećujem i svima koji slušaju i vole ono što ja radim. Većina mojih kolega i koleginica ne doživljava tako pesmu.

Desilo se, na primer, da u momentu kada mi je bilo teško, do mene dođe pesma „Kako da se pomirim sa tim“ i to me je tada pomerilo.

U principu ne doživljavam pesme tako lično, ne pronalazim se u njima, mada bih mogla.

Svako od nas voli, svađa se, ljubi i rastaje se, život se živi. Veliki procenat dešavanja u životu poznat je svima nama – otkrila je pevačica za „Grand”. 

https://www.youtube.com/watch?v=3zlS9l41ivw

Ova pesma Snežane Đurišić oduševila je i uglednog lekara koga je sasvim slučajno upoznala na jednom gradskom dešavanju. 

- Otišla sam na promociju knjige Jelene Bačić Alimpić i srela Vanju. Znala sam ga 20 godina pre toga i od tad se nismo videli.

Pročitajte Snežaninoj majci naglo pozlilo, hitno prebačena u bolnicu

Bio je u tom istom restoranu nezavisno od promocije, prišao da se pozdravi i pozvao me da sednem sa njim i njegovim prijateljima na kafu - otkrila je svojevremeno pevačica. 

Obostrane emocije rodile su se pri prvom susretu, a Snežana i Vanja se od tada više nisu razdvajali. 

Komentari. (0)

Loading