Snežana Đurišić

Bili su razočarani u mene: Snežana Đurišić se zbog ljubavi sukobila sa porodicom, nisu uspeli da ih razdvoje

Autor:

22.03.2024 13:15

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Snežana Đurišić otkrila veliku porodičnu tajnu, niko nije mogao ni da nasluti



Snežana Đurišić provela je 36 godina u braku sa Slobodanom Gvozdenovićem. Ipak, malo ko zna da je njihova ljubav odolela brojnim izazovima koji su tada pretili da naruše idiličan odnos.

M.M./ATAImages

 

- Bila sam maloletna, pa sam morala da sačekam da napunim 18 godina. Počeli smo da se zabavljamo 23. februara, na Slobin rođendan, 6. juna sam napunila 18 godina, a već 11. pobegla za njega.

Moji roditelji su bili razočarani u mene, ali i ja u njih. Ipak, to je brzo prevaziđeno i nas dvoje smo se venčali u decembru 1977. godine.

Pročitajte Kao da je predosetio svoju smrt - Ovo su bile poslednje reči supruga Snežane Đurišić

To nije značilo da smo radili zajedno, sa mnogim drugim kolegama radio je više, ali nije bio ljubomoran, imao je poverenja i zdrav razum. Jer, ako žena hoće, otići će, a uz to, ja sam neko ko ne voli lance.

Doduše, jednom smo posle 11 godina braka imali krizu i nesporazume koje smo prevazišli razgovorima. Nije bila u pitanju preljuba, ali ljubav je pobedila, jer samo ona može da održi porodičnu zajednicu.

U suprotnom, ne vrede ni milioni, naročito ako se bavite estradom, pogotovo danas - otkrila je svojevremeno Snežana Đurišić za Espreso.

Pročitajte Danas ima sve, a nekada... Snežana Đurišić odrasla je u ovom skromnom domu u Kraljevu

Nakon venčanja, pevačica je Slobi podarila ćerku Maju i sina Marka. U početku su zajedno živeli kod Slobodanovih roditelja, ali su kasnije odlučili da kupe kuću na Dedinju.

Izgradnja kuće zahtevala je mnogo truda i odricanja, ali njih dvoje su se zajedničkim snagama izborili da stvore porodični dom pun topline i ljubavi.

Zoran Mandić/ATAImages

 

Veliku ljubav, nažalost, prekinula je Slobina iznenadna smrt 2013. godine. Tragedija se dogodila u Beču, gde je Đurišićeva imala zakazan nastup.

Komentari. (0)

Loading