Dragana Mirković

Draganinu tajnu čuvala je ova žena, nikada nije izlazila, a evo šta je radila po hotelima

Autor:

12.04.2024 17:01

Foto: mirko tabašević

Foto: mirko tabašević

Postupak Dragane Mirković mnoge je ostavio bez teksta



Jedna od najtraženijih pevačica karijeru nikada nije gradila na skandalima, pa iako je oduvek važila za mirnu i staloženu ženu, postupak Dragane Mirković mnoge je iznenadio. 

mirko tabašević

 

Najveća muzička zvezda rođena je u selu Kasidol, nadomak Požarevca, a pevanjem je počela da se bavi sa samo 15 godina. 

Pročitajte Dragana Mirković jednu stvar nikada nije želela da promeni, godinama je zbog toga trpela udarce

Na samom početku karijere nije mogla sebi da priušti stan, te je boravila po beogradskim hotelima, a kako je provodila noći otkriva njena majka Jelica u emisiji „Rame uz rame sa Draganom”.

- Ode da snima ploču i ona ne skita po Beogradu. U hotelu ona veze goblene. Za nedelju dana naveze goblene. Nije ona skitala nigde.

A pisma obožavalaca, to je pokojna baka volela. Da nosi gore i da pakuje ta pisma. Nisam nijedno pismo pročitala da neko loše kaže o njoj. Slali su joj i pare i zlato u pismima - ponosno je istakla Jelica. 

Postupak Dragane Mirković učinio je njene roditelje ponosnima, a o tome koliko je njen otac Predrag bio strog, svedoči činjenica da ju je pratio na nastupe sve dok nije postala punoletna. 

- Tata me je pratio na nastupe dok nisam napunila 18 godina. Ne zato što nije verovao meni, nego je bio svestan da sam previše stidljiva, mlada, uplašena i znao je da neko mora da bude pored mene. 

Pročitajte Nakon razvoda Dragana Mirković je pored njega srećna, najnovije fotografije to i dokazuju

Onda su me roditelji, da tako kažem, prepustili samoj sebi, ali sam bila zaštićena prvo sa njihove strane, a potom i od mog menadžera, pokojnog Rake Đokića i ljudi koji su se pojavili u mom životu i puno mi pomogli - otkrila je pevačica. 

Komentari. (0)

Loading