Ljiljana Jakšić

Živela u stanu bez struje, partner je ostavio dok je bila trudna: Teška životna priča Ljiljane Jakšić

Autor:

11.04.2024 18:01

Foto: Amir Hamzagic / ATAImages

Foto: Amir Hamzagic / ATAImages

Život Ljiljane Jakšić nije bio lak, nepoznati detalji isplivali u javnost



Da u teškim trenucima ne treba očajavati već rešavati probleme, svedoče reči glumice koja je srca publike osvojila ulogom Salvete u domaćoj seriji „Kursadžije”.

Renomirana umetnica odrasla je u siromaštvu, a nada u bolje sutra činila je život Ljiljane Jakšić lakšim nego što je zaista bio. 

Ata Images

 

Ljiljana je rođena 10. novembra 1961. u Zemunu, a uspomene na detinjstvo su toliko bolne da joj na pomen prošlosti suza zaiskri u oku.

Pročitajte Niko nije ni pomišljao šta proživljava, Ljiljana Jakšić priznala - Žao mi je što ćerka...

- Kada sam bila mala i nisam živela u okolnostima koje odgovaraju deci, ili bilo kome.

Živeli smo u stanu u kom nije bilo struje, bila je isključena, mama nije mogla da plati, tako smo se borili i sa tim, ja sam i tada te okolnosti doživljavala kao trenutne, ne kao nešto strašno.

Tada sam to doživljavala pozitivno, preskočićemo ovo i idemo dalje. Porodica u kojoj sam odrasla je disfunkcionalna. Mama i tata nisu bili u tako dobrim odnosima.

I kada sam plakala u životu, ja sam umela da isplačem tu tugu, te trenutke, ali negde u malom mozgu uvek sam imala neko svetlo i neki osećaj da će se to sada rešiti - otkrila je ona.

Pročitajte Nije lako, ali nisam se pokajala - Samohrana majka Ljiljana Jakšić o odgajanju kćerke

Iako ju je ova borba učinila jačom, život Ljiljane Jakšić promenio se iz korena kada je u 52. godini, zahvaljujući vantelesnoj oplodnji, dobila ćerku Dariju

Kada je dobila najlepše vesti, glumicu je napustio partner, te je ćerku podigla kao samohrana majka. 

- Bilo mi je žao što Darija neće rasti uz oca. Znate kako, ja sam samohrana majka i moram da prehranim svoje dete, tako da sam morala da se vratim na posao u Skadarliju.

To mi je teško padalo jer sam tada najviše želela da budem sa svojim detetom i posvetim mu svu pažnju.

Jedino me tešila misao da ću preko dana moći da provodim vreme sa Darijom, jer ću kao i do sada raditi noću kao skadarlijska dama - otkrila je glumica za domaće medije.

Komentari. (0)

Loading