Ko je ovo?

Da li je prepoznajete? Umalo postala Cecina snaja, na vrhuncu slave povukla se u medijsku ilegalu

Autor:

08.04.2024 15:52

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Fotografija Karoline Gočeve ne prestaje da se komentariše, da li biste je prepoznali?



Tokom ranih dvehiljaditih Karolina Gočeva bila je jedna od najpopularnijih pevačica širom regiona, a osim glasom, svakog je osvajala harizmom i stasom.

Poslednjih godina, otkako se udala, živi u medijskoj ilegali koja joj po svemu sudeći veoma prija, a tome u prilog govori i najnovija fotografija Karoline Gočeve koja je osvanula na Instagramu.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Pevačica je slavu stekla veoma mlada, a o svom privatnom životu retko je govorila. Mediji su spekulisali o njenim vezama i ljubavima, a ona je „mirnu luku” pronašla pored slikara Mihaila Korubina kome je rekla sudbonosno „da” 2017. godine.

Pratio ju je turbulentan ljubavni život, o kome se neretko pisalo. Krajem 2011. godine Karolina se zabavljala sa Nikom, bogatim i uticajnim Grkom, koji živi u Bitolju, i vlasnik je čuvene fabrike tekstila.

Fotografija Karoline Gočeve pokupila je mnoštvo pozitivnih komentara

Ona je sa njim počela da se zabavlja kada je krajem leta te iste godine raskinula vezu sa mladim skopskim biznismenom Jovanom Panovskim, s kim je bila u vezi godinu i po dana.

Instagram

 

Ipak, domaćim medijima je najinteresantnija bila veza s Mihajlom Ražnatovićem, sinom Željka Ražnatovića Arkana. Iako su bili prilično bliski, Karolina i Mihajlo su se ubrzo rastali, a razlozi za njihov rastanak nisu poznati široj javnosti.

Pročitajte Udala se Karolina Gočeva! Prelepa mlada u venčanici o kojoj će se dugo pričati (foto)

O njegovom životu malo se zna, osim da živi daleko od Srbije i ne eksponira se u medijima. Danas Mihajlo ima 49 godina, živi mirnim životom u Švedskoj, prilično se promenio i sazreo tokom godina, ali i dalje podseća na pokojnog oca.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @suzibejb93

 

O pevačicinoj lepoti i danas je bespredmetno govoriti jer su za nju godine stale. Najnovija fotografija Karoline Gočeve sa društvenih mreža to potvrđuje, ona izgleda kao da joj je 24 a ne 44. 

 

Komentari. (0)

Loading