Slađana Milošević

Neće počivati tamo gde je porodica želela, ovde će danas biti sahranjena Slađana Milošević

Autor:

08.04.2024 11:05

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Sahrana Slađane Milošević



Sahrana Slađane Milošević, velike muzičke zvezde, biće održana danas u 15 časova na groblju Lešće u Beogradu.

Luka Šarac

 

Legendarna umetnica preminula je 26. marta u Zemunskoj bolnici, a njena smrt potresla je čitav region. 

Pročitajte Pretužno - Ovo je uzrok smrti Slađane Milošević

Godine 1977, Slađana je isplivala na površinu jugoslovenske pop-rok scene, sa pesmom „Au, Au” i iste godine imala svoj prvi veći nastup na koncertu kod Hajdučke česme, gde je bila predgrupa „Bijelom dugmetu”.

Pesmom pod nazivom „S*ksi dama”, koja je bila zabranjena za emitovanje na brojnim radijskim i televizijskim programima, počela je da ruši sve tabue. 

Iako je svima poznata pod umetničkim imenom Slađana, malo ko zna da se ona u stvari zove Aleksandra. 

Pročitajte U svom poslednjem intervjuu za Gloriju Slađana Milošević sve otkrila, sada je kasno da se velika greška ispravi

Sahrana Slađane Milošević biće održana na groblju Lešće iako su njen brat i dugogodišnja prijateljica Jelena Tinska smatrali da ona treba da počiva u Aleji zaslužnih građana. 

- Predala sam zahtev da Slađana Milošević, jedna takva umetnica, bude sahranjena u Aleji zaslužnih građana.

I njen brat ima istu želju, ali čekamo na odobrenje zahteva koji sam uputila Aleksandru Šapiću - rekla je Tinska pre nekoliko dana. 

Antonio Ahel/ATA Images

 

Inače, prijatelj muzičke zvezde nedavno je izjavio da ona neposredno pred smrt nije želela previše da se druži s ljudima, a sve zbog toga jer joj se pogoršalo stanje.

- Bilo mi je baš žao što Slađana nije htela da se druži. Ona je mnogo volela svoje prijatelje, neko je ko vam uvek pošalje poruku: „Šta radiš ili kako si” jer je veoma volela ljude.

Bolest je dovela do toga da je bila neprepoznatljiva. Osušila se, slabo je izlazila iz kuće i gledala je da je niko ne vidi kad je išla u bolnicu na preglede. Znam da se nekima žalila na to kako su je tretirali u bolnici.

Komentari. (0)

Loading